Fenerbahçe Bonus Kart Kazandırıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Fenerbahçe Bonus Kart Kazandırıyor



Posta-Fanatik: Fenerbahçe yönetimi rotasını Hollanda'ya çevirdi. Yöneticiler 35 golle krallık tacını takan Ajaxlı Luis Suarez ve PSV'nin kanat oyuncusu Balazs Dzudzsak'ı renklerine katmak için harekete başlattı.

Haber Türk: Gençlerbirliği'nin başarılı file bekçisi Serdar Kulbilge, Fenerbahçe'nin gündeminde.Yönetimin, tecrübeli eldiveni yeniden takıma dahil etmek için bu hafta girişimlerde bulunacağı ifade edildi.

Haber Türk: Sportif Direktör Aykut Kocaman, PSV Eindhoven'dan Dzsudzsak ile Legia Varşova'dan Choto'yla vakit geçirmeden imza attırmak istiyor.

Haber Türk: Yöneticiler, Sarı lacivertlilerin transferdeki bir numaralı ismi olan Milos Krasic'in işini 1 hafta içerisinde bitirmeyi hedefliyor.

Fanatik: Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Milos Krasic'in talipleri her geçen gün artıyor.

Bugün: Sarı Lacivertlilerin CSKA Moskova'nın Sırp yıldızı Milos Krasic'in transferinde bir adım öne geçtiği belirtildi.

Star: Fener'den Heinze harekatı. Sarı lacivertlilerin gündeme aldıkları yıldız için Marsilya ile pazarlığa oturduğu bildirildi.

Star: Geçen sezonun devre arasında Corinthians'ta forma giyen Dentinho'yu kadrosuna katamayan Fenerbahçe, Krasic'in sorun çıkarması nedeniyle sambacıyı yeniden gündeme aldı.

Hürriyet: Fenerbahçe'nin Krasic ile anlaştığı söyleniyor.

Milliyet: Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Krasic'in talipleri artıyor.

Akşam: Fenerbahçe, Salzburg takımının golcü oyuncusuyla görüşüyor. Bu futbolcu, Marc Janko…

Sabah: Fenerbahçe'de sol kanatta Caner için çalışmalar sürerken yabancılarda sağ kanatta Krasic, solda Dzsudzsak, forvete ise Lewandowski ismi düşünülüyor.

Takvim: Fenerbahçe, Krasic için CSKA'ya 12 milyon euro önerdi. Fener'in transfer listesinde bulunan Lewandowski'yi ise Roma da istiyor. Transfer edilmesi düşünülen diğer iki isim ise Dzsudzsak ve Choto…

Pas Fotomaç: Fenerbahçe'den Huntelaar çıkarması… Oyuncunun transferi için Milan ile masaya oturulacak. Lewandowski transferi için ise diğer takımlarla kıyasıya mücadele ediliyor. Ayrıca Fenerbahçe'nin Joaquin için yaptığı teklifin oyuncunun başını döndürdüğü açıklandı. Ricardo Oliveira'nın da Fener'in transfer listesinde olduğu belirtiliyor. Transferi istenen Balazs Dzsudzsak'ın ise kafası karışık…
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt