Fenerbahçe bombayı patlattı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fenerbahçe bombayı patlattı




F.Bahçe Kuyt'ı resmen açıkladı!
03.06.2012
Fenerbahçe Kulübü, İngiltere'nin Liverpool takımında forma giyen Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt'ı transfer etmek için görüşmelere başlandığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi ve ardından resmi internet sitesinden 3 yıllık anlaşma sağlandığını duyurdu.

Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret AŞ'den yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, ''Kulübümüz Dirk Kuyt'un transferi için Liverpool Kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlamıştır'' denildi.

Uzun süredir Liverpool'dan ayrılması gündemde olan ve birçok Avrupa kulübünün transfer listesinde yer alan golcü oyuncunun bonservisinde serbest kalma maddesi olduğu öne sürülmüştü.

İngiltere basınında yer alan haberlerde Avrupa'dan herhangi bir kulübün 1 milyon euro getirmesi halinde Kuyt'ın serbest kalabileceği belirtilmişti. Fenerbahçe'nin de bu maddeyi kullanarak yıldız futbolcuyu kadrosuna kattığı bildirildi.

"MALİ AÇIKLAMALARI YAPACAĞIZ..."
Liverpool Kulübü ile Kuyt'ın sözleşmesindeki opsiyonundan yararlanılarak anlaşma yapılırken, transferi sonlandıran yönetici Ali Yıldırım, "Transfer camiamıza hayırlı olsun. Dırk Kuyt istikrarlı bir oyuncu. Fenerbahçe 4. takımı olacak. Bu bizim için önemli. 6 yıldır Liverpool'da oynuyor. Sözleşmesindeki çıkış opsiyonundan faydalandık. Gerekli mali açıklamaları daha sonra yapacağız" Fenerbahçe'ye kazandırdır, camiamıza hayırlı olsun. " diye konuştu.
Dırk Kuyt'ın uzun süre takip edildiği, antrenmanlardaki performansından bilgi sahibi olunduğu, özel yaşamına kadar bir çok ayrıntılar araştırıldıktan sonra bu transfere karar verildiği öğrenildi.
Kaynak: Sporx.
 


Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Kuyt MI?
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet
 
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Kuyt Hakkındada İlginç Espriler Kopacak :d:
 
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
hayırlı uğurlu olsun kulübümüze:) daha sabah galatasaray kuyt muyt bişey yazıyodu :)
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
M.United'a hattrick yapmıstı geçen sezon :D
Baslık sahaneydi ; Liverpool ManU'yu KUYT'uya çekti :ehe
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
işte transfer böyle yapılır. müthiş bir iş başardık yine. hayırlı uğurlu olsun. ;)
 
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Süper star ya..12 elemelerinde bile hayran kaldım..Çok disiplinli teknik ve akıllı..hollandanında vazgeçilmezi ki elemelerde 6 gol attı hollanda adına..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt