Fenerbahçe Bombaları Patlatıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe Bombaları Patlatıyor

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın FBTV'de yaptığı takıma 2-3 takviye yapacağız açıklamasının ardından sarı-lacivertli takımda transfer harekatı hız kazanırken Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın üstünde ısrarla durduğu ismi yönetim bitirmek üzere.


Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın çok istediği bu yıldız isim ise Fransa milli takımının da oyuncusu ve Marsilya forması giyen Mathieu Valbuena. 28 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu sürati ve isabetli paslarıyla dikkat çekiyor. 12 milyon euroluk bir bonservisi bulunan Fransız yıldız, 11 kez Fransa Milli takımı formasını giyerken 2 golü bulunuyor.


Fenerbahçe'ye Golü Var


Valbuena bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Fenerbahçe - Marsilya maçında sarı lacivertlilere karşı oynamış ve bir gol atmıştı.


Valbueana kimdir?


Adı- Soyadı: Mathieu Valbuena
Ülkesi: Fransız
Altyapı kariyeri: Bordeaux (Fransa)
Oynadığı takımlar: Libourne Saint Seurin (53 maç, 2004-2006)
Marsilya (166 maç, 2006- ...)
Milli takım: 11 maç


İkinci bomba Mert Nobre


Fenerbahçe'nin yerli forvet transferi ile ilgili eski futbolcusu Mert Nobre ile ilgileniyor. Mert Nobre sarı lacivertli formayı giymeye sıcak bakarken Brezilya asıllı tecrübeli golcü, kulübü Mersin İdman Yurdu'nu ikna etmeye çalışıyor.
 
alaStar

alaStar

Üye
Bu olay için güzel bi sz varda yine neyse :ehe bienvenu de fenere sallayıp gelmişti demekki fenere transfer olmak için gol atmak yetiyor :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt