http://www.superspor.com/detail.php?Type=skor
NeedLeFLuff Üye Konu Sahibi Fenerbahçe - Beşiktaş Maç Skoru Tahmin Oyunu Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
NeedLeFLuff Üye Konu Sahibi BEN 2-1 Fener yener dedim golleri fenerdne nobre ile tuncay bjk de gökhan güleç e verdim
HuMuRGaN Üye <span style="font-size:8pt;line-height:100%"><span style="color:#000000">BEŞİKTAŞ</span></span> 2_1 alır bence
<span style="font-size:8pt;line-height:100%"><span style="color:#000000">BEŞİKTAŞ</span></span> 2_1 alır bence
requiemksk Üye Bir beşiktaşlı olarak 2-1 Beşiktaş a oynadım..Sergen,Kleberson.. Hadi be Kara kartal Bizi Saraçoğluna almamak neymiş,gösterin Fenere
Bir beşiktaşlı olarak 2-1 Beşiktaş a oynadım..Sergen,Kleberson.. Hadi be Kara kartal Bizi Saraçoğluna almamak neymiş,gösterin Fenere
ouSahin Üye <span style="color:#000099">FENER</span><span style="color:#FFFF00">BAHÇE</span> alır 1 sıfır olsun bizim olsun 1 tane dedim o da alex atar
<span style="color:#000099">FENER</span><span style="color:#FFFF00">BAHÇE</span> alır 1 sıfır olsun bizim olsun 1 tane dedim o da alex atar
VoLo Üye 2-1 fener.goller anelka,tuncay beşiktaştan da ibrahim akın(bu adam fener maçlarında ii oynuyo)
ouSahin Üye <span style="color:#FF0000">arkadaşlar bence dostluk kazansın fair play içerisinde maç olsun sizce</span>
<span style="color:#FF0000">arkadaşlar bence dostluk kazansın fair play içerisinde maç olsun sizce</span>