Fenerbahçe Alonso'yu almaya gidiyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe Alonso'yu almaya gidiyor!
İngiltere'nin The Mirror gazetesi, F.Bahçe'nin Xabi Alonso ile anlaşmak üzere olduğunu yazdı. Gazete, F.Bahçeli yöneticilerin bugün Liverpool yönetimiyle bir kez daha görüşüp transferi bitireceğini iddia etti. Ayrıca İspanyol As gazetesi de Alonso'nun F.Bahçe yolunda olduğunu duyurdu.

***​

Büyük gün!

The Mirror gazetesi, sarı-lacivertlilerin bugün Ada ekibiyle son kez görüşüp, İspanyol yıldızın transferini bitireceğini iddia etti.

Fenerbahçe, Aragones'in devreye girmesiyle yıllık 3.5 milyon euro'ya gelmeye ikna ettiği Xabi Alonso için bugün İngiltere'ye çıkarma yapacak. Bu iddiayı ortaya atan İngiliz The Mirror gazetesi, sarı-lacivertli kulübün 15 milyon euro'luk bir teklifle Liverpool'un kapısını bir kez daha çalacağını, İspanyol ön liberonun her an Fenerbahçeli olabileceğini yazdı. İspanyol AS ve Marca gazeteleri de aynı iddiaya yer verdi.

"BENİTEZ ONAY VERDİ"

İngiliz ve İspanyol kaynaklı bu haberlerde, Aston Villa'lı Gareth Barry'de ısrar eden Liverpool Teknik Direktörü Rafel Benitez'in, Xabi Alonso'nun gidişine onay verdiği dile getirildi. The Mirror, Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Fenerbahçe'nin, Aurelio'nun boşluğunu daha iyi bir isimle doldurmaya kararlı olduğunu ve Alonso için şartlarını sonuna kadar zorladığını okuyucularına aktardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
3
Görüntüleme
864
DiaBLoS
aLp!!
Cevap
0
Görüntüleme
337
aLp!!
YsF_90
Cevap
0
Görüntüleme
597
YsF_90


Üst Alt