Fenerbahçe 86-34 Beşiktaş (Küçük Kız)

Konu Sahibi
Fenerbahçe 86-34 Beşiktaş (Küçük Kız)
Fenerbahçe Küçük Kız Basketbol Takımımız, Küçük Kızlar Final Grubu 3. hafta müsabakasında Bayrampaşa Spor Salonu'nda karşılaştığı Beşiktaş'ı 86-34 mağlup etti ve 3'te 3 yaptı. Maçın periyotları ve oyuncularımızın kaydettiği sayılar şöyle:

PERİYOTLAR:
1.PERİYOT:
22-10
2.PERİYOT:45-22
3.PERİYOT: 59-32
4.PERİYOT:86-34

SAYILAR: Zeynep Maden 5, Ennur 3, Aycan 12, Müge 13, Şelale 11, Işıl 7, Elif 2, Gizem 4, Deniz 8, Bilge 10, Zeynep Kaya 11

----------Eklendi @ 21:08:43 ---------- Yazıldı @ 21:07:41 ----------

çok çekişmeli geçmiş gerçekten,Beşiktaş bayan basketbol takımının durumunu şimdi daha iyi anlıyorum

Tepkiler: technoshark
aferin kızlara!
aziz başkan'ın yüzünü güldürmüşler...
tabii bizim de.

'Davut

Üye
Son periyot 2 sayı bulmuşlar...

Konu Sahibi
ona dikkat etmemiştim

eğlenceye bak helal kardeşlerime

DiaBLoS

Admin

küçük kızları mı takip ediyorsun Ali normal sonuç diyosun

mahallede maç yapmıştık beşiktaş fenerbahçe diye onuda yazıcam ben

Biz Fenerbahçeliyiz , takımımızın a dan z ye bütün branşlarını takip ederiz.Büyük küçük fark etmez...

Tepkiler: technoshark

haltie

Üye
Bizde şöyle destekleriz Ali takımımızı, sadece galibiyetler sevindirmez bizi,sadece şampiyonlukta sevindirmez,ya da ezeli rakibe karşı alınan galibiyet sayısı değil derdimiz.Biz fair-play şampiyonluklarıyla övünen şerefli ikincilikler diye belgeseli yapılmış bir takımız.Amatör branş küçük kız takımını önemsiyorsan o takımı takip edip farklı maçlarınıda yazacaksın.Ama sadece Beşiktaşı yendiğinde yazarsan burda Beşiktaşın büyüklüğü ortaya çıkıyor zatenNeyse fenerin küçük kızlarına başarılar

DiaBLoS

Admin
Konuyu açan ben değilim , bana neden bunları söylüyorsun ki ?
Ben sadece normal sonuç diyerek yorumumu belirttim ...

Çünkü alt branşlarda Fenerbahçe , Beşiktaşı devamlı çok rahat yeniyor ..!

haltie

Üye
Ali konudaki yorumun için dedim ve sana dedim başkasıyla işim yok 50 tane branş 1000 tane takım var doğrudur hepsinde fener yeniyor

minoo

Üye

Tepkiler: haltie

DiaBLoS

Admin
Ali konudaki yorumun için dedim ve sana dedim başkasıyla işim yok 50 tane branş 1000 tane takım var doğrudur hepsinde fener yeniyor

Galibiyetlerimiz bu kadar zoruna gidiyorsa , konu falan açılmaz Halit
Sıkma canını

haltie

Üye
İşe güce bakamaz oldum üzülüyorum.

Konu Sahibi
beşiktaşı büyük olarak dikkate alıyor ve ezeli rekabet diyoruz yoksa bu ülkede en büyük 2 takım Fenerbahçe ve Galatasaraydır cümle alem biliyor da

3.büyük takım olan beşiktaşın bu kadar fark yemesi anormal geldi bana, yenilebilirsin ama bu şekilde ezilmemen lazım eğer ki büyüksen