Fenerbahçe 86-34 Beşiktaş (Küçük Kız)

Sponsorlu Bağlantılar

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe 86-34 Beşiktaş (Küçük Kız)
Fenerbahçe Küçük Kız Basketbol Takımımız, Küçük Kızlar Final Grubu 3. hafta müsabakasında Bayrampaşa Spor Salonu'nda karşılaştığı Beşiktaş'ı 86-34 mağlup etti ve 3'te 3 yaptı. Maçın periyotları ve oyuncularımızın kaydettiği sayılar şöyle:

PERİYOTLAR:
1.PERİYOT:
22-10
2.PERİYOT:45-22
3.PERİYOT: 59-32
4.PERİYOT:86-34

SAYILAR: Zeynep Maden 5, Ennur 3, Aycan 12, Müge 13, Şelale 11, Işıl 7, Elif 2, Gizem 4, Deniz 8, Bilge 10, Zeynep Kaya 11

----------Eklendi @ 21:08:43 ---------- Yazıldı @ 21:07:41 ----------

çok çekişmeli geçmiş gerçekten:D,Beşiktaş bayan basketbol takımının durumunu şimdi daha iyi anlıyorum :ehe

• Beğen
Tepkiler: technoshark

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
aferin kızlara!
aziz başkan'ın yüzünü güldürmüşler...
tabii bizim de.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
normal sonuç :)

'Davut

'Davut

Üye
Son periyot 2 sayı bulmuşlar...:)

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
ona dikkat etmemiştim:ehe

eğlenceye bak helal kardeşlerime :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

küçük kızları mı takip ediyorsun Ali normal sonuç diyosun:ehe

mahallede maç yapmıştık beşiktaş fenerbahçe diye onuda yazıcam ben :zuhaha:

Biz Fenerbahçeliyiz , takımımızın a dan z ye bütün branşlarını takip ederiz.Büyük küçük fark etmez...:oke:

• Beğen
Tepkiler: technoshark
haltie

haltie

Üye
Bizde şöyle destekleriz Ali takımımızı, sadece galibiyetler sevindirmez bizi,sadece şampiyonlukta sevindirmez,ya da ezeli rakibe karşı alınan galibiyet sayısı değil derdimiz.Biz fair-play şampiyonluklarıyla övünen şerefli ikincilikler diye belgeseli yapılmış bir takımız.Amatör branş küçük kız takımını önemsiyorsan o takımı takip edip farklı maçlarınıda yazacaksın.Ama sadece Beşiktaşı yendiğinde yazarsan burda Beşiktaşın büyüklüğü ortaya çıkıyor zaten:)Neyse fenerin küçük kızlarına başarılar:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Konuyu açan ben değilim , bana neden bunları söylüyorsun ki ? :ehe
Ben sadece normal sonuç diyerek yorumumu belirttim ...

Çünkü alt branşlarda Fenerbahçe , Beşiktaşı devamlı çok rahat yeniyor ..!
:oke:

haltie

haltie

Üye
Ali konudaki yorumun için dedim ve sana dedim başkasıyla işim yok:ehe 50 tane branş 1000 tane takım var doğrudur hepsinde fener yeniyor:ehe

minoo

minoo

Üye
Bizde şöyle destekleriz Ali takımımızı, sadece galibiyetler sevindirmez bizi,sadece şampiyonlukta sevindirmez,ya da ezeli rakibe karşı alınan galibiyet sayısı değil derdimiz.Biz fair-play şampiyonluklarıyla övünen şerefli ikincilikler diye belgeseli yapılmış bir takımız.Amatör branş küçük kız takımını önemsiyorsan o takımı takip edip farklı maçlarınıda yazacaksın.Ama sadece Beşiktaşı yendiğinde yazarsan burda Beşiktaşın büyüklüğü ortaya çıkıyor zaten:)Neyse fenerin küçük kızlarına başarılar:ehe

:op:

• Beğen
Tepkiler: haltie
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ali konudaki yorumun için dedim ve sana dedim başkasıyla işim yok:ehe 50 tane branş 1000 tane takım var doğrudur hepsinde fener yeniyor:ehe

Galibiyetlerimiz bu kadar zoruna gidiyorsa , konu falan açılmaz Halit :D
Sıkma canını :ehe

haltie

haltie

Üye
İşe güce bakamaz oldum üzülüyorum.:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kolay gelsin kanka :ehe

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
beşiktaşı büyük olarak dikkate alıyor ve ezeli rekabet diyoruz yoksa bu ülkede en büyük 2 takım Fenerbahçe ve Galatasaraydır cümle alem biliyor da

3.büyük takım olan beşiktaşın bu kadar fark yemesi anormal geldi bana, yenilebilirsin ama bu şekilde ezilmemen lazım eğer ki büyüksen:ehe

Üst Alt