Fenerbahçe:2 - FC Partizan:1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe:2 - FC Partizan:1
Fenerbahçe:2 - FC Partizan:1

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi vizesi almak için Partizan'ı Kadıköy'de ağırladığı karşılaşmada sahadan 2-1 galip ayrılarak gruplara kalmayı elde etti... Karşılaşmanın golleri Semih ve Alex'den gelirken, Partizan'ın tek golü Tosic'ten geldi
İLK YARI
1. dakika Karşılaşmanın hakemi ilk düdüğünü çaldı ve karşılaşma başladı
3. dakika Uğur hareketiyle rakibi yerde kalınca hakem serbest vuruşa hükmetti. Kullanılan atışı Fenerbahçe defansı ön direkte karşıladı.
4. dakika Guiza ceza sahasının dışında topla buluştu, yerden sert vurdu ama top az farkla auta çıktı.
6. dakika Fenerbahçe'de kazanılan serbest vuruşu Alex kullandı, Lugano yükseldi vurdu ama kaleci topu kontrol etti.
8. dakika Fenerbahçe, Partizan karşısında iyice baskısını artırdı.
10. dakika Partizan'ın hızlı atağında Lugano tehlikenin büyümemesi için faul yapınca sarı kart gördü.
11. dakika Partizan'da serbest vuruşu Togic kullandı ama az farkla auta çıktı.
12. dakika Carlos sol kanattan sıfıra kadar girip ortasını yaptı, defanstan seken top kornere çıktı. Alex köşe vuruşunu kullandı, ön direkte Semih'in vurduğu top yükseklik kazanınca Guiza kaleci ile birlikte yükseldi ama vuruşunu yapamadı. Uzaklaşan topu tekrar Alex aldı, Carlos'a aktardı. Carlos'un ortasında Guiza röveşata denemesi yaptı ama başarılı olamadı.
14. dakika Partizan atağında Fenerbahçe savunması son anda araya girerek topu kornere attı. Köşe vuruşunu pas olarak kullandı Partizan forveti ama defansımız araya girip hızlı atağa kalktı. Sağdan Kazım ilerledi, ceza sahasına yaklaştığı sırada vuruşunu yaptı ama yandan auta çıktı.
16. dakika Sağdan Gökhan ortaladı ama Guiza'nın hemen başının üzerinden geçti, arkada Uğur Boral topu kontrol edip dışarı doğru ortaladı, Alex gelişine vurmak istedi ama defans araya girdi. Ardından Partizan hızlı atağa kalktı. Sağdan yapılan ortada, Volkan zamanında çıkarak araya girdi.
17. dakika Hakem Gonzalez, Carlos'u sözlü olarak uyardı ve daha dikkatli davranması gerektiğini söyledi.
19. dakika Alex harika çalımlarla ceza sahasına sokulurken sağdaki Kazım'a verdi. Kazım'ın ortasında kimse dokunamadı, dönen topa en son Alex vurdu ama kaleci uzaklaştırdı. Ardından Fenerbahçe bir kez daha atak tazeledi, son anda savunma dokunarak dışarı attı.
20. dakika Alex sağ kanattan köşe vuruşu kullandı, Yasin ayağını biraz fazla kaldırınca Gonzalez serbest vuruşa hükmetti.
22. dakika Sağda Kazım topla buluştu ve hemen önündeki Gökhan Gönül'e aktardı. Gökhan'ın ortasında arka direkte Uğur Boral kafa ile vurdu ama kaleci topa hakim oldu.
23. dakika Semih yerde kalınca hakem bir kez daha serbest vuruşa hükmetti. Kullanılan vuruşta Uğur Boral arka direkte topu içeri çevirdi. Guiza çevirmek isterken Semih'in de topa vuramamasına neden oldu.
23. dakika Partizan atağında yan hakem bayrak kaldırmadı ama Fenerbahçe savunması durdu, Fener için şanslı bir andı top auta çıktı.
24. dakika Fenerbahçe bu kez hiç bekledik bir isim, Maldona ile tehlikeli oldu. Ceza sahasının hemen dışından yaptığı sert şutu kaleci son anda çelebildi. Ardından Semih hareketlendi ama kaleci bir müdahale daha yapıp topu taca attı.
25. dakika Ardından Partizan takımı bir dakikalığına bile olsa nefes alıp atak geliştirmeye çalıştı ama Carlos tecrübesiyle buna izin vermedi.

GOOOLLLLLL GOLLLLLLLLLLLLLL
28. dakika Kazım uzak köşedeki Guiza'yı gördü. Guzia Uğur Boral'a verdi. Uğur arka direkteki Semih'e ortaladı ve Semih topu ağlarla buluşturdu.
29. dakika
Fenerbahçe golü bulmasının ardından oyunu bir parça yavaşlatma çabasında görünüyor...
31. dakika Bu dakikalarda Fenerbahçe istediği gibi tempoyu düşürdü...
33. dakika Fenerbahçe orta sahası defanstan top almakta zorlanıyor...
36. dakika Fenerbahçe yine sağ kanadı kullandı. Kazım'ın ortasında Semih bırakınca ceza sahasında karambol yaşandı ama son olarak defans topa dokundu.
39. dakika Partizan atağında Diarra'nın yapacağı atağı önceden sezen Volkan, zamanında çıkarak topu kontrol etti.
41. dakika Alex ceza sahasına girmek isterken 4 futbolcu arasında yerde kaldı ama Gonzalez devam dedi. Devam eden Partizan atağında Carlos, Volkan'a geri pas kullandı ama Partizan uzaklaştırılmak istenen topu yine aldı. Atak tazeledi ama bu kez de Kazım gelerek topu aldı ve Fenerbahçe'yi rahatlattı.
42. dakika Maldonado rakibine sert müdahalede bulununca Partizan ceza sahasının hemen dışından serbest vuruş kazandı. Kazanılan vuruşu orta olarak kullandılar ama Horeira ofsayta düştü.
45. dakika Partizan'da Moreira çalımlarla ceza sahasına kadar sokuldu, tam vuruşunu yapacağı sırada Maldonado ayak koydu ve çok büyük bir gol tehlikesini önledi.
45+1. dakika Mejuto Gonzalez ilk yarıdaki son düdüğünü çaldı.
İKİNCİ YARI
46. dakika Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı...
47. dakika Horeira ile tehlikeli gelmek istedi Partizan ama yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.
48. dakika Partizan bu kez sol kanattan geldi. Yapılan ortada Carlos son anda araya girerek topu kornere attı.
49. dakika Kullanılan köşe vuruşunda Volkan topa hakim oldu...

İNANILMAZ KAÇTI!
50. dakika Gökhan Gönül defansın hatasına müthiş şekilde araya girdi. Sağda bomboş pozisyondaki Kazım'a pasını verdi. Kazım zor olanı yaparak topu auta attı.
51. dakika Fenerbahçe'de Yasin sarı kart gördü.
52. dakika Fenerbahçe atağında uzun pasta Guiza topla buluştu, kaleci çıktı ama son anda parmaklarının ucu ile dokunabildi. Guiza'ya çarpan top biraz açılınca auta çıktı.
53. dakika Karşılaşmanın ikinci yarısında maçın temposu daha da yükseldi.
55. dakika Uğur Boral orta sahadan aldığı pasla sol kanattan atağa kalktı. İçeride Guiza ve Semih vardı ama top defansta kaldı.
57. dakika Partizan atağında Moreira topla buluştu ve ceza sahası içinde vuruşunu yaptı. Volkan topa hareketlenmedi çünkü öncesinde hakemin ofsayt bayrağı kalkmıştı.

GOOOOLLLLLLLL GOLLLLLLLLLLLLLLL
59. dakika Sağdan Guiza'nın ortasında arka direkte Alex uçarak kafayı vurdu, top ağlarla buluştu...
61. dakika
Partizan'da sahanın en iyisi olan Moreira ceza sahası dışından sert vurdu ama top az farkla auta çıktı.
62. dakika Fenerbahçe'de Uğur Boral oyundan çıktı, yerine Gürhan Gürsoy girdi.
64. dakika Partizan sol kanattan Tosiç ile serbest vuruş kullandı, Semih ön tarafta karşıladı.

KENDİ KALEMİZE ATTIK AMA...
65. dakika
Lugano'nun ters vuruşunda top ağlarımıza gitti ama yan hakem vuruştan önce ofsayt bayrağını kaldırmıştı...
67. dakika Fenerbahçe, 2-0'ın ardından maçtaki üstünlüğünü tam anlamı ile sahaya yansıtmaya başladı...

ALEX TOPUKLADI!
68. dakika Fenerbahçe 2-0'dan sonra oldukça rahatladı. En çok rahatlayan oyuncular arasında da Alex var. Alex rakipleri ile girdiği iki pozisyonda da topuk paslarıyla geçiş yapınca taraftar coştu.
70. dakika Fenerbahçe savunması bu dakikalarda daha önde oynuyor...
71. dakika Partizan yine araya top atarak Fenerbahçe kalesinde etkili olmak istedi. Hakem bu kez ofsayt bayrağını kaldırmadı ama Volkan zamanında müdahale ederek topa hakim oldu.
72. dakika Diarra'nın sert şutunu Volkan son anda kornere çeldi.

NÖBET BİTTİ!
72. dakika Fenerbahçe'de Semih oyundan çıktı, yerine Önder Turacı girdi.
73. dakika Partizan oyuncu değişikliğinin ardından köşe vuruşunu kullandı, Önder ön direkte karşıladı. Bir orta daha geldi, yine defans uzaklaştırdı.
74. dakika Kadıköy'de Şampiyonlar Ligi için tezahhüratlar var... Taraftar coşmuş durumda...

FARK 1'E İNDİ
76. dakika Partizan'da Lazic yerde kalınca Gonzalez serbest vuruşa hükmetti. Partizan'da serbest vuruşu Tosic kullandı, top 90 diye tabir edilen noktadan ağlarla buluştu.
78. dakika
Fenerbahçe golün ardından yeniden Partizan kalesine yüklendi ama arka direkte Gürhan istediği gibi vuramadı.
81. dakika Alex'in kullandığı serbest vuruşta top defanstan sekip kornere çıktı. Alec bu kez serbest vuruş kullandı ama defans yine uzaklaştırdı.
83. dakika Fenerbahçe atağında Kazım'ın vurduğu top son anda kaleciden sekerek kornere çıktı. Kullanılan atışta defans topu uzaklaştırdı.
84. dakika Önder'in hatasında Lazic topla buluştu, Yasin arkadaşının hatasını telafi ederek araya girdi ve top auta çıktı.
85. dakika Partizan araya attığı toplarla yine pozisyon buldu ama Volkan bir kez daha başarılı bir zamanlama ile topa hakim oldu.
86. dakika Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül yerde kalınca hakem Gonzalez serbest vuruşa hükmetti.
87. dakika Fenerbahçe'de kazanılan serbest vuruşu Alex kulalndı, solda Carlos aldı. Carlos sıfıra indi ve ortaladı. Sıfırı takip eden topa arka direkte Kazım sahip oldu ve içeri ortaladı. Bu kez Guiza kötü kontrol edince top ayağından sekip auta çıktı.

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Manuel Mejuto Gonzalez, Juan Carlos Yuste Jimenez, Javier Hugo Novoa Robles (İspanya)
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Yasin, Roberto Carlos, Kazım, Maldonado, Alex, Uğur, Semih, Guiza
FK Partizan: Mladen Bozovic, Stevanovic, Djordjevic, Fejsa, Antonelo, Moreira, Paunovic, Knezevic, Tosic, Diarra, Obradovic
Gol: Dk. 27 Semih Dk.59 Alex(Fenerbahçe) Dk. 76 Tosic(Partizan)
 


ouSahin

ouSahin

Üye
maldonadoyu begendim :) maçta kezmanı gördüm sizde gördünüzmü kezman--->guiza

tebrikler fenerime avrupanın kanaryası:)
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Maldonadosundan alexine tüm futbolcular olaganustu mucadele ettiler ;) Hepside harikaydı...Futbolcuları eleştirmek yanlış bugün....Bırakın doyasıya tadını çıkaralım...........:D

FENERBAHCEYI yenebilecek takım aranıyor..Avrupanın prensi yoluna devam ediyor :oke:


FENERBAHCELİ OLMAK AYRICALIKTIR..;)
 
arslansem

arslansem

Üye
Bişey anlaşıldı ki Semih oynamalı.Diğer anlaşılan Kezman keşke gitmeseydi daha iyiydi :)
Aragones Alex'ten Aurelio yaratmaya çalışınca forvet desteksiz kalıyor.Boş boşuna G.Antep'e yenilmedi sanırım:) Gökhan Gönül formdan çok düşmüş dikkatimi çekti...Geçen seneye göre orta sahasız bi fb görüyorum...Böyle gitmez sanırım
 
Ozan

Ozan

Admin
Tebrik ederim Tüm Fener taraftarlarını ve Fenerbahçe yi

Başarılar :)
 
blackmetalic

blackmetalic

Üye
dün akşam bazı hatalarda olsa çok güzel oynadı fenerbahçe şampiyonlar liginde başarılar diliyorum
 
YsF_90

YsF_90

Üye
maçı izleme fırsatı bulamadım maalesef, ama eminimki fenerbahçe güzel oynamıştır. yukardaki arslansem arkadaşımızın yaptığı yorumada hak vererek katılıyorum. haber içinde sana canı gönülden teşekkür ediyorum kardeşim benim. iyiki varsın :oke:
 
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
maçı izleme fırsatı bulamadım maalesef, ama eminimki fenerbahçe güzel oynamıştır. yukardaki arslansem arkadaşımızın yaptığı yorumada hak vererek katılıyorum. haber içinde sana canı gönülden teşekkür ediyorum kardeşim benim. iyiki varsın :oke:
ALLAH razı olsun canım kardeşim benim:oke: inşallah çok dah iyi olcaz. yorumun için ben çok teşekkür ederim kardeşim sizlerde iyi ki varsınız:oke:
 
mAd_girL

mAd_girL

Üye
çıldırın çıldırın nereye kadar ama dimi heyyooooooooooooooooo :)))))) yuupppii
 

Dwyane_Wade

Üye
avrupada 50. galibiyetimiz...:oke:
 
Mr.Trojan

Mr.Trojan

Üye
FB kalitesini bir kez daha gösterdi...
GS'de elendi ne güzel...:smdance:
Ben maçı izledim iyi oynadık...
Semih (Sakatlığı varken) ve Alex çok güzel kafa golleri attı...:thumbup:
Partizan'ın da golü güzeldi ama...:naughty:

TEŞEKÜRLER FENERBAHÇE....
:bigstar::alkis:spr
:sirit::thumbup::worshippy::oley :dance:

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
465
DiaBLoS
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
455
Kingmortall


Üst Alt