Fenerbahçe 16 eksikle başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe 16 eksikle başladı


Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına iki günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı.


Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına iki günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla başladı. 16 eksikle yapılan idmanda Recep Niyaz sakatlandı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Eskişehirsporlu futbolcu Ediz Bahtiyaroğlu'nun cenaze törenine futbol takımı idari menajeri Hasan Çetinkaya ile birlikte katılan teknik direktör Aykut Kocaman yer almadı.

Antrenörler Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal yönetiminde yapılan antrenmana 13 futbolcu katıldı.

Cristian, Alex, Salih Uçan, Selçuk Şahin, Semih Şentürk, Mehmet Topuz, Özgür Çek, Recep Niyaz, Bienvenu ile kaleciler Erten Ersu, Serkan Kırıntılı, Volkan Demirel ve Anıl Demir'in çıktığı antrenmanda, koşunun ardından dar alanda pas organizasyonları yapıldı. Sarı-lacivertliler, dar alanda yapılan çift kale maçla çalışmayı tamamladı.

-16 eksik-
Fenerbahçe'de antrenmana 16 futbolcu katılmadı.
Milli Takım'ın aday kadrosunda bulunan Bekir İrtegün, Caner Erkin, Egemen Korkmaz, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım ve Mehmet Topal'ın yanı sıra ülkelerinin milli takımlarının kadrosunda yer alan Sow, Yobo, Kuyt, Stoch ve yeni transfer Meireles, antrenmana çıkmadı.

Ediz'in cenaze törenine katılan Orhan Şam ile izinli olduğu bildirilen Sezer Öztürk de antrenmanda yer almadı.

Tedavileri süren Serdar Kesimal ve Milos Krasic de tesislerde çalıştı.

-Volkan Demirel, Mersin İdmanyurdu maçına hazırlanıyor-
Fenerbahçe'nin Galatasaray ile 12 Ağustos'ta yaptığı TFF Süper Kupa maçında sol omzundan sakatlanan Volkan Demirel, Mersin İdmanyurdu maçında sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Antrenmanda takımla birlikte koşan ve bir süre kalecilerle çalışan Volkan, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile bir süre koştuktan sonra tesislere gitti.

Tecrübeli kaleci, koşu sırasında gazetecilerin yanından geçerken, Mersin İdmanyurdu maçında oynayacağını söyledi.

-Recep Niyaz sakatlandı-
Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Recep Niyaz, antrenmanda sakatlandı.

Pas organizasyonları çalışmasında Salih Uçan ile girdiği ikili mücadelede sakatlık geçiren Recep, bir süre tedavi olduktan sonra antrenmana devam etti. Ancak çift kale maçta ağrıları olan genç oyuncu, çalışmayı yarıda bırakarak tesislere gitti. Recep'in ağrıları arttığı için tedbir amaçlı çalışmaya devam etmediği bildirildi.

Genç kaleci Anıl Demir de sağ üst adalesinde sertleşme olduğu için çalışmayı yarıda bıraktı. Recep, Anıl ve Volkan Demirel'in antrenmandan ayrılmasıyla 13 kişi başlayan çalışma,

10 kişiyle tamamlanmış oldu.

Fenerbahçe, yarın akşam yapacağı antrenmanla Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına devam edecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt