Fenerbahçe 1 Manisaspor 1 Ofsayt Anı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Fenerbahçe 1 Manisaspor 1 Ofsayt Anı

Konu Sahibi
Benım de kuponumu

Tepkiler: Tuba.Erva

mfb2

Üye
Golümüzü vermediler yazıklar olsun Ofsayt bayrağı kalkık bizim Taraftarlar hala çığlık çığlığa Bayanlar a stada girmeden bi ofsayt ı anlatmak gerekirdi

Masha

Üye
Darağacında olsakta son sözümüz FENERBAHÇE..

haltie

Üye
lehine verilen onca karara sayılsın bişey olmaz öyle bariz pozisyonlarda değil zaten

Tepkiler: Revengeful

mfb2

Üye
Al işte şimdi cevap versek tartışma çıkacak o yüzden ben uyarı yemiştim en iyisi susmak

Konu Sahibi
Doğrusu kritik bir karardı.Açık ve net bir offside diyebilmek hata,dememek daha da hata..Dakika 90 ve çok riskliydi

DiaBLoS

Admin
Geçen hafta bariz penaltı , bu hafta ise son saniye de golümüz ve yine bariz penaltımız verilmiyor ... Ne kadar düşündürücü değil mi ?

Maça geçersek ; ilk yarı takım çok kötü olmasına rağmen dia ile güzel bir gol bulduk ve ilkyarıyı önde kapattık . 2.yarı ise Manisa nın kırmızı kart görmesiyle tek kale oynadık fakat bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik ...
Aykut hocayı eleştirelim biraz da ; yahu hoca , geçen hafta Mehmet topuz sakatlanıyor sağ kanata uğur u alarak tam bir kumar oynuyorsun şansa bala o kumarı kazandık ... Bu hafta ise selçuk gidiyor , sezer i alacağımız yer de gidiyorsun ne olduğu belli olmayan tecrübesiz gökay ı alıyorsun ... Bu karar bir skandaldı ... Hadi bunu geçelim diyorum , iyi oynayan dia yı çıkartıyorsun yerine stoch u alacağın yer de gidiyorsun bienvenu yu alıyorsun ... Kardeşim ayak da durmaktan aciz , takımı bitiren semih i çıkartacağın yer de , gidiyorsun dia yı çıkartıyorsun ...
Kazanmayalım diye elinden geleni yaptın resmen Aykut hoca ... Harbiden 2 haftadır yaptığın değişiklikler resmen skandal ...!

Olsun her maçı kazanacağız diye bir kaide yok ... Nazar boncuğu olsun bu beraberlik ...

Gelelim taraftara ; inanın tüylerim diken diken oldu o atmosferi görünce ... Şundan eminim ki, Fenerbahçe haricinde , hiç bir klüp bu kadar bayan taraftarı bir araya getirip maç izletemez ... Dünkü tablo , bir ilktir , bir rekordur ... Bu ilki yaşatan Fenerbahçe camiasına da sonsuz teşekkür ediyorum... İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİM ... Bu gurur bizlerindir ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...