Fenerbahçe 1 Manisaspor 1 Ofsayt Anı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe 1 Manisaspor 1 Ofsayt Anı

technoshark

technoshark

Üye
yedıler golümüzü

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Benım de kuponumu

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
mfb2

mfb2

Üye
Golümüzü vermediler yazıklar olsun Ofsayt bayrağı kalkık bizim Taraftarlar hala çığlık çığlığa Bayanlar a stada girmeden bi ofsayt ı anlatmak gerekirdi :ehe

Masha

Masha

Üye
Darağacında olsakta son sözümüz FENERBAHÇE..

haltie

haltie

Üye
lehine verilen onca karara sayılsın bişey olmaz öyle bariz pozisyonlarda değil zaten;)

• Beğen
Tepkiler: Revengeful
mfb2

mfb2

Üye
Al işte şimdi cevap versek tartışma çıkacak o yüzden ben uyarı yemiştim en iyisi susmak :dry:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Doğrusu kritik bir karardı.Açık ve net bir offside diyebilmek hata,dememek daha da hata..Dakika 90 ve çok riskliydi

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Geçen hafta bariz penaltı , bu hafta ise son saniye de golümüz ve yine bariz penaltımız verilmiyor ... Ne kadar düşündürücü değil mi ?

Maça geçersek ; ilk yarı takım çok kötü olmasına rağmen dia ile güzel bir gol bulduk ve ilkyarıyı önde kapattık . 2.yarı ise Manisa nın kırmızı kart görmesiyle tek kale oynadık fakat bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik ...
Aykut hocayı eleştirelim biraz da ; yahu hoca , geçen hafta Mehmet topuz sakatlanıyor sağ kanata uğur u alarak tam bir kumar oynuyorsun şansa bala o kumarı kazandık ... Bu hafta ise selçuk gidiyor , sezer i alacağımız yer de gidiyorsun ne olduğu belli olmayan tecrübesiz gökay ı alıyorsun ... Bu karar bir skandaldı ... Hadi bunu geçelim diyorum , iyi oynayan dia yı çıkartıyorsun yerine stoch u alacağın yer de gidiyorsun bienvenu yu alıyorsun ... Kardeşim ayak da durmaktan aciz , takımı bitiren semih i çıkartacağın yer de , gidiyorsun dia yı çıkartıyorsun ...
Kazanmayalım diye elinden geleni yaptın resmen Aykut hoca ... Harbiden 2 haftadır yaptığın değişiklikler resmen skandal ...!

Olsun her maçı kazanacağız diye bir kaide yok ... Nazar boncuğu olsun bu beraberlik ...

Gelelim taraftara ; inanın tüylerim diken diken oldu o atmosferi görünce ... Şundan eminim ki, Fenerbahçe haricinde , hiç bir klüp bu kadar bayan taraftarı bir araya getirip maç izletemez ... Dünkü tablo , bir ilktir , bir rekordur ... Bu ilki yaşatan Fenerbahçe camiasına da sonsuz teşekkür ediyorum... İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİM ... Bu gurur bizlerindir ...:oke:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
:ehe :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt