Kim çıkarsa çıksın farketmez...Fenerbahce artık yolunu buldu..Hedef final..Şampiyonlar ligi şampiyonu olacağız.

Yürü beee kim tutar feneri.Şampiyonlar ligini alın gelin ordanda afrika uluslar kupasına yollayalım sizi alın gelin koyalım tff nin müzesine![]()

Ne yalan söleyim ben sevinmedim.
Galatasaray'ın 5-1 yenilip elenmesinden haz duyanlar olduğu sürece Fenerbahçe'nin avrupada başarısını hiçbir zaman desteklemem.
Ama bu demek değilki tebrik etmem.Daha önceki mesajlarımda olduğu gibi![]()
boşver be arkadaşım bize tebrik etmek yakışır...en doğrusunu yapıyosun...![]()
![]()

maxiaslanlardada görmek isteriz ozan beyNot: G.S taraftarıyım
.

kendime şaşıyorum. çünki fenerbahçe için ilkkez dua ettim, penaltılar sonucu üst tura yükselincede ayakda alkışladım. çok iyi futbol oynamadı fenerbahçe ama çok iyi mücadele gösterdi. "El Turco"
fenerbahçeyi tebrik ediyoruz. diablos arkdaşada bu güzel geceyi zehir etmemesini , kimseye laf sokuşturma mücadelesine girmemesini öneriyorum.

herkes yolunaFenerbahcenın onunun acıldıgını dusunuyorum..Ülke puanımız hızla artıyor.Hedef final .

murat kardeşimsevilla oyuncuları eğer pislik yapmak yerine futbol oynamayı tercih etselerdi belkide kazanabilirlerdi. Fenerbahçe iyi bi ders verdi. helal olsun. yolları açık olsun.

Ben Fenerbahçeli arkadaşları kutluyorum; ama ilk sayfada yazdığım sebeplerle Fenerbahçe tur atladı diye de sevinmedim; bilakis üzüldüm. Zira, rakibimin (biz ikinci tura çıkamazken) çeyrek final oynaması hoşuma gitmiyor. Ama bu söylediklerim takım bazında. Taraftarları haklı olarak sevinecektir ki, bu nedenle de onları tebrik ederim.