fener ......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Şampiyonlar Ligi çeyrek finalde ülkemizi GS'den sonra temsil edecek ikinci takım Fenerbahçe'yi tebrik ederim. :)

Kimse kimseye laf sokmaya çalışmasın. ;)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Kim çıkarsa çıksın farketmez...Fenerbahce artık yolunu buldu..Hedef final..Şampiyonlar ligi şampiyonu olacağız.

Yürü beee kim tutar feneri.Şampiyonlar ligini alın gelin ordanda afrika uluslar kupasına yollayalım sizi alın gelin koyalım tff nin müzesine :ehe

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yürü beee kim tutar feneri.Şampiyonlar ligini alın gelin ordanda afrika uluslar kupasına yollayalım sizi alın gelin koyalım tff nin müzesine :ehe

:D
insallah arkadasın dediği olur
hem puanımız artar :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Ne yalan söleyim ben sevinmedim.

Galatasaray'ın 5-1 yenilip elenmesinden haz duyanlar olduğu sürece Fenerbahçe'nin avrupada başarısını hiçbir zaman desteklemem.

Ama bu demek değilki tebrik etmem.Daha önceki mesajlarımda olduğu gibi ;)

boşver be arkadaşım bize tebrik etmek yakışır...en doğrusunu yapıyosun... ;) ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Fenerbahceye türk insanın desteği ve ihtiyacı var.Gerisi yalan.Yaşa fenerbahce ne mutlu seni sevene.

Ozan

Ozan

Admin
Tebrikler arkadaslar, başından beri umudum vardı ve kazandı, güzel oldu. :oke:

Not: G.S taraftarıyım :)

Konu yada konularda uç / igneleyici yaparak, huzuru kaçırmayın lütfen.

kurt bey

kurt bey

Üye
kendime şaşıyorum. çünki fenerbahçe için ilkkez dua ettim, penaltılar sonucu üst tura yükselincede ayakda alkışladım. çok iyi futbol oynamadı fenerbahçe ama çok iyi mücadele gösterdi. "El Turco" :)

fenerbahçeyi tebrik ediyoruz. diablos arkdaşada bu güzel geceyi zehir etmemesini , kimseye laf sokuşturma mücadelesine girmemesini öneriyorum.

Not: G.S taraftarıyım :)

.
maxiaslanlardada görmek isteriz ozan bey :)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Ortamı geren kişi hep aynı zaten.Nedense bu fikrimi destekleyenler artıyor...

leiche

leiche

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar heppimiz türküz
bu bir avrupa macı
kimse kimseye laf sokmasın
yasasın türkiye :turkiye:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
kendime şaşıyorum. çünki fenerbahçe için ilkkez dua ettim, penaltılar sonucu üst tura yükselincede ayakda alkışladım. çok iyi futbol oynamadı fenerbahçe ama çok iyi mücadele gösterdi. "El Turco" :)

fenerbahçeyi tebrik ediyoruz. diablos arkdaşada bu güzel geceyi zehir etmemesini , kimseye laf sokuşturma mücadelesine girmemesini öneriyorum.

dostum ıkı gozunle msjları oku.Bak bakalım neler yazılmış.Sen benim üzerime oynamayı bırak işine bak:)

evet devamlı aynı kişiler destekliyor..Hız gelir tız gider:) herkes yoluna

kurt bey

kurt bey

Üye
sevilla oyuncuları eğer pislik yapmak yerine futbol oynamayı tercih etselerdi belkide kazanabilirlerdi. Fenerbahçe iyi bi ders verdi. helal olsun. yolları açık olsun.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Fenerbahcenın onunun acıldıgını dusunuyorum..Ülke puanımız hızla artıyor.Hedef final .

Nazy

Nazy

Üye
sevilla oyuncuları eğer pislik yapmak yerine futbol oynamayı tercih etselerdi belkide kazanabilirlerdi. Fenerbahçe iyi bi ders verdi. helal olsun. yolları açık olsun.
murat kardeşim
senden bu yorumları duymak benim mutluluğuma dahada mutluluk kattı:):oke:
:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bu arada DiaBLoS sözümü tuttum ;)

Sen tutacakmıydım emin değilim ama sağlık olsun.Sözümüz sözdür.

karides

Üye
Ben Fenerbahçeli arkadaşları kutluyorum; ama ilk sayfada yazdığım sebeplerle Fenerbahçe tur atladı diye de sevinmedim; bilakis üzüldüm. Zira, rakibimin (biz ikinci tura çıkamazken) çeyrek final oynaması hoşuma gitmiyor. Ama bu söylediklerim takım bazında. Taraftarları haklı olarak sevinecektir ki, bu nedenle de onları tebrik ederim.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Ben Fenerbahçeli arkadaşları kutluyorum; ama ilk sayfada yazdığım sebeplerle Fenerbahçe tur atladı diye de sevinmedim; bilakis üzüldüm. Zira, rakibimin (biz ikinci tura çıkamazken) çeyrek final oynaması hoşuma gitmiyor. Ama bu söylediklerim takım bazında. Taraftarları haklı olarak sevinecektir ki, bu nedenle de onları tebrik ederim.

Açıksözlülüğünden dolayı tebrik ederim.

ouSahin

ouSahin

Üye

--------------- Ekleme ---------------

Biz Türküz Tek Yürek Gittik ve Aldık Herkeze Tşk arkadaşlar :) bizim rekabetimiz Ligde oldugunu gösterdiniz.....:oke:

CooL'n'Quiet

Üye
karides, sizde 8 tane yerken bende keyiften sigara yakmıstım bosver acıksözlülük en iyisi nice 8 lere diyorum size,ülke puanınızı düşürdüünüz için üzülmüştüm ama siz düşürün biz yükseltiriz önemli deil

HELAL OLSUN KANARYALARIMA , BÜYÜKSÜN FENERBAHCE !
EN BÜYÜK FENER
SAMPİYON FENER
ALKISALYIN (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt