FerreT
Üye
karides, sizde 8 tane yerken bende keyiften sigara yakmıstım bosver acıksözlülük en iyisi nice 8 lere diyorum size,ülke puanınızı düşürdüünüz için üzülmüştüm ama siz düşürün biz yükseltiriz önemli deil
Ben Fenerbahçeli arkadaşları kutluyorum; ama ilk sayfada yazdığım sebeplerle Fenerbahçe tur atladı diye de sevinmedim; bilakis üzüldüm. Zira, rakibimin (biz ikinci tura çıkamazken) çeyrek final oynaması hoşuma gitmiyor. Ama bu söylediklerim takım bazında. Taraftarları haklı olarak sevinecektir ki, bu nedenle de onları tebrik ederim.
yaw bizde açık sözlüyüz. niye biz söyleyince kötü oluyoruzçok acık sözlüsün
bu özelliğin cok takdir toplar
bende seni takdir ediyorum arkadasım
yaw bizde açık sözlüyüz. niye biz söyleyince kötü oluyoruz
açıkca söylemişsin tek kelimede, laf atmadanyalan söleyemicemm...bi gsli olarak elenmesini istiyorum tabii ama yine de hayırlısı olsun bakalım...
Hiç bir fenerbahçelinin sizin avrupa maceranızdaki yenilgiden haz duymayacağına dair seni temin ederim.. gerçek Fenerbahçeliler TÜRK'lük konusunda hassastır, ya 5iZ dediğim için bunu söylüyorsan senin " topla mı fenerbahçeyle mi ? " tavrına erken yanıttır, senin tezin çürümüş benim söylediklerim kanımca % 100 geçerliliğini korumaktadır..Galatasaray'ın 5-1 yenilip elenmesinden haz duyanlar olduğu sürece Fenerbahçe'nin avrupada başarısını hiçbir zaman desteklemem.
Yürü beee kim tutar feneri.Şampiyonlar ligini alın gelin ordanda afrika uluslar kupasına yollayalım sizi alın gelin koyalım tff nin müzesine
Dakika 10.. 2-0 dan sonra ferret değiştir şu kanalı dedim..3-1 içimde bi umut varmış çevirmedim..ama maçın skoru 3-2 dahada Farklı olurdu..Olması gereken Skor bu değildi maç uzatmaya bile gitmemesi gerekirdi..Cehennem dedikleri o küçük stattan elimizi kolumuzu sallayarak çıktık..Sonuçta Çeyrek finaldeyiz Kim çıkarsa Çıksın Artık biz bu lige alıştık
İtiraf ediyorum...............
.......................Winamp'taki Unknown Artist benim...
Kimseye verilmiş sözüm yok. Ama bugün imzama Fenerbahçe logosunu koyuyorum
Diablos hariç Tüm Fenerli arkadaşları tebrik ediyorum........
********************.
Saliyet arkadaşımızın bana hitaben verdiği cevap buram buram milliyetçilik kokuyor ki; bu noktada ben yokum arkadaşlar. Futbolun ne kadar büyük bir endüstri olduğunu da Allahıma çok şükür kimseden öğrenmeğe gerek kalmayacak derecede de iyi biliyorum. Bu arkadaşımız daha ortada yokken, ben tribünde maç izliyor, dayımın hakemlik mevzuatını okuyordum. Avrupa arenasında, kulüpler bazında futbol gerçeğine milliyetçilikle yaklaşıyorsanız, bu sizin bileceğiniz iş; ama cevap yazarken de (beni daha tanımadan, bilmeden) birşeylere vakıf olamamışım şeklinde cahillilkle itham ediyorsanız orada "dur" derim ki; bu olayı arkadaşımızın gençliğine veriyorum.
Güzelim ülkem bir tek, kulüplerinin tanıtımına kaldı. Vah vah vah.
Ülke tanıtımıymış; ah keşke ülkemin bu duyarlılığı diğer tanıtım organizasyonlarında da olsa. "Daha dün genç bir arkadaşımızn turistin gözü önünde otobüs koltuğuna yazı yazarken, bir başka arkadaşıyla bu meseleyi tartışıyor olması" ne demek istediğimi anlatacaktır herhalde.
1- Ülkeyi bir bütün görmek milliyetçiliktirhaklısın bunu herkez savunmalı, böyle bir şansımız varken neden destek yerine köstek ?
2- Yaşımı siliyorum, demekki klavyeden neler çıktığına değil yaşa bakılıyormuş..
3- Seni tanımam için yeterince uzun yazı yazmışsın, beni tanıyormusun ? tanımıyor musun ? sorusu internette sorulmaz..
Bak sevgili kardeşim, öncelikle burada bir önceki mesajımda da yazdığım gibi kimin daha milliyetçi olduğunu tartışmam. Zira, ne benim milliyetçiliğimi tartışmak sana düşer, ne de senin milliyetçiliğini tartışmak bana.
Benim takıldığım mesele, tartışma üslubu ve adabında. Bu noktada tüm mesajlarımı da okuyabilirsin sevgili kardeşim. Tartışma adabında başkalarının düşüncesi eleştirilirken cehaletle suçlanılmaz. En azından karşı tarafı iyice tanımadan. Cevaplarında da bu açıdan kendi içinde çelişkiye düşmüşsün. Şöyle ki, (3) no.lu maddede yazılı cevabı veriyorsan, kendi cevabınla benden açıkça özür dilemelisin. Kaldı ki, (3) no.lu cevap kendi içinde bile çelişkili ya neyse. Sen terbiye sınırlarını zorlaken, ben iyineyitli yaklaştım sana. Sadece "dur" dedim. Ama görüyorum ki, karşımda bu iyiniyeti anlayabilecek bir olgun kişilik yok. Bana zımnen cahil damgasını vurarak kişiliğime hakaret etme cesaretini, eğitimini,felsefesini nereden aldığın da şüpheli. Bu durumda kalsa kalsa sana o cesareti verinin kendi cehaletin olduğu ortaya çıkıyor. Dediğin gibi, mesele yaşında değil, yazdıklarında.
Kaldı ki, dediklerinin arkasında durabiliyor olsaydın zaten, o yaşını da silmezdin kardeşim. Görüyorum ki, "bu yaşta böyle olgunlaştım" demek yerine, saklamayı tercih ediyorsun.
Bu arada Fenerbahçeli arkadaşlarımdan da açıkça özür diliyorum. Kutlamalarını yaptıkları bir topiği böyle de kirlemek istemezdim; ama oldu bi kere. Ama söz bu mesaja ne cevap yazılırsa yazılsın, karşılık vermeyeceğim. Zira, bu tartışmanın sonu sevgili kardeşim benden özür dilemeden gelmez ki, onun da geleceği yok.
Tekrar iyi geceler arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?