Fener yüzünden G.Saray'dan kovuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fener yüzünden G.Saray'dan kovuldu
Servet tarafından hırpalandıktan sonra Twitter'da öfke kusan Cem Sultan, Kayseri'ye satıldı...

Servet tarafından hırpalandıktan sonra Twitter'da öfke kusan Cem Sultan, Kayseri'ye satıldı 19 yaşındaki futbolcunun babası aracılığıyla Fenerbahçe ile flört ettiği ortaya çıktı. Yönetim öğrenince biletini kesti, 650 bin TL'ye gönderdi
G.Saray'da Cem Sultan olayı! 11 yıl önce adımını attığı G.Saray alt yapısında gösterdiği performansla 12 yaşından beri 'ünlü' olan ve kulübün geleceği olarak görülen Cem Sultan, Kayseri'ye satıldı.

A Takım'da sadece 1 kez şans bulabilen 19 yaşındaki golcü, Kayserispor ile 5 yıllık anlaşmaya vardı. Cem için G.Saray'a 650 bin TL yetiştirme parası ödeyecek olan Kayserispor'un Genel Menajeri Süleyman Hurma, Lig TV'de katıldığı programda 'G.Saray çok isteseydi, bu kadar çabuk bırakmazdı' şeklinde konuştu.
FATİH Terim'in 'Kadromda görmek istemiyorum' dediği Cem'in sonunu, idmanda Servet ile yaşadığı kavga getirdi. Servet tarafından hırpalanan Cem, olayın ertesi günü Twitter'da 'Paran, şöhretin var ama adam olamamışsın Servet Çetin' gibi 'hakarete varan' cümleler yazmıştı. 'Twitter olayının' G.Saray etiğine yakışmadığını söyleyen yönetim çok kızdı. Sonra da, Sözleşmesi biten Cem'in, babası aracılığıyla F.Bahçe ile flört etmesi 19'luk golcüye Florya kapısını kapattı.
11 yıl G.Saray'ın kapısında yattım

Cem Sultan, Kayseri'ye transferinin seyrini, Twitter'da takipçileriyle paylaştı. Genç oyuncu, 'iyi bir G.Saraylı' olduğunu da eklemeyi unutmadı.

İşte o tweet'ler:

- Kalbimi mi yoksa beynimi mi dinleyeyim anlamadım ki. Ben şimdi neyleyeyim.
- Ne kadar çok kişi benimle aynı fikirdeyse, o kadar çok yanıldığımı düşünürüm.
- Yıldızlar da kayar.
- Ne bu sinir. Şimdi sen benden daha iyi G.Saraylı olduğunu mu düşünüyorsun. 11 yıldır kapısında yatıyorum haberin var mı?
- 11 yıldır ekmeğini yediğim G.Saray camiasına ve taraftarına teşekkür ediyorum. G.Saray'a para kazandırdığım için mutluyum.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Acaba iddaa ne kadar doğru . :)

Atakan

Atakan

Üye
Beynin Kayseri dediyse zaten beyinsizmişsin ..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bence de ...
Çok yanlış tercih yapmış .

Mazel Tov

Mazel Tov

Üye
Servet yüzünden Cem'in biletini kesmek ne saçmalıktır anlamadım.
Ayrıca Kayseri'de şans bulup kendini göstermesi ümidi ile.

Atakan

Atakan

Üye
Servet yüzünden Cem'in biletini kesmek ne saçmalıktır anlamadım.
Ayrıca Kayseri'de şans bulup kendini göstermesi ümidi ile.

Servet yüzünden ? Servet Marsilya'ya gitmek üzereyken sözleşmesini uzatıp klübe para kazandırmak isteyen bir futbolcudur. Bunun önemini ben dahil, birçok kişi sonradan anladı. Ayrıca Cem'i kaç kez izlediniz ? Cem'in yaşıtları kaç yıldır STSL'de oynuyor ? Cem'in aldığı dakika 5.
Bu arada 650.00 TL'ye gidecek olması bizim için çok iyi. Bu fiyata satmamız imkansızdı zaten. Kayseri'de büyük bir kumar oynuyor, ellerinde patlayabilir ..

musab1992

Üye
haberde yanlış bwlirtilmiş.sözleşmesi bitti Gs yeni sözleşme önerdi kabul etmedi. Beleşe gitti. 650 de bonservis fiyatı deil yetiştirme bedeli. Haberleri kim yazıyosa adam akıllı yazsın

Atakan

Atakan

Üye
haberde yanlış bwlirtilmiş.sözleşmesi bitti Gs yeni sözleşme önerdi kabul etmedi. Beleşe gitti. 650 de bonservis fiyatı deil yetiştirme bedeli. Haberleri kim yazıyosa adam akıllı yazsın

Zaten kimse bonservisine 650.000 TL vermeyeceği için çok güzel bir rakama gitti. Para kazandırdı hiç değilse.

Göreceğiz bakalım, abatıldığı kadar var mı, yoksa birkaç seneye Bank Asya'ya doğru yola çıkacak mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...