Fener, Uruguaylı yıldızı ile anlaşmak için artık bonservis bedeli ödemek zorunda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fener, Uruguaylı yıldızı ile anlaşmak için artık bonservis bedeli ödemek zorunda
Fener, Uruguaylı yıldızı ile anlaşmak için artık bonservis bedeli ödemek zorunda



Yönetim Alex, Güiza ve Maldonado’da olduğu gibi Lugano’da da menajer Figer’in eline düştü. Figer, 29 yaşındaki yıldıza kendi kulübü Rentistas’a imza attırdı.

F.BAHÇE’NİN kaldırdığı her taşın altından çıkan menajer Juan Figer, Lugano konusunda da sarı-lacivertli kulübü terse yatırdı. F.Bahçe’nin neredeyse tüm yabancı transferlerinde parmağı olan ve Uruguay 2. lig ekibi Rentistas’ın sahibi Figer, Lugano’ya da kendi kulübüne imza attırdı. Yönetimin yaklaşık 3 aydır sıkı pazarlıklar içine girdiği ve yaptığı 2 milyon 200 bin Euro’luk teklifine de sırt çeviren Uruguaylı yıldızın bu hareketinin sebebi de böylece ortaya çıktı.

DAHA önce VATAN’IN ortaya çıkardığı, kaptan Alex adına 2 milyon 222 bin 224, Güiza için 5 milyon 330 bin Euro bedel ödendiği ve Maldonado’nun da bonsersivinin alındığı Rentistas, Lugano’ya da imza attırarak oyuncunun tüm haklarını eline aldı.. Ve yine bilindik bir sahne bizleri bekliyor.. F.Bahçe Lugano’nun kalmasını istiyorsa, Menajer Figer’e yine açıktan (imza parası) para ödemek zorunda...

FIGER’İN ocak ayı transfer dönemi başlar başlamaz oyuncusuna Rentistas’la sözleşme imzaladığı öğrenilirken, buradaki hedef de açık ve net.. Bu dakikadan sonra Lugano, F.Bahçe’ye de imzalasa, İtalya’dan bir takıma da gitse bonservisi elinde oyuncu olarak transfer olamayacak.. Uruguaylı’nın Rentistas kulübüyle yaptığı sözleşme gereği yine bonservisi Figer tarafından belirlenmiş olacak, bu da menajere büyük bir gelir kaynağı yaratacak.

İMZA PARASI ADI ALTINDA!

FIGER tüm oyuncularında hemen hemen aynı yöntemi kullanıyor. Kulübüyle sözleşmesi biten her oyuncusu için Rentistas bağlantısını kullanıp, ‘bonservisi elinde’ oyuncu olayını ortadan kaldırıyor. Bunu Maldonado’nun F.Bahçe’ye transferinde de yapmış, sarı-lacivertlilerden 1.2 milyon Euro almıştı.

YAŞANAN bu gelişmeler Lugano’nun da işine geliyor. Alacağı yıllık ücretin dışında ekstra gelir de elde edecek olan Uruguaylı oyuncunun Figer’in teklifini kabul etmesinin altındaki gerçek de, F.Bahçe’ye imza atmamasının sebebi de bu. Şimdi uyanık menajer Figer, transfer döneminin başladığı ocak ayında Rentistas’la sözleşme imzalattığı Lugano’nun sezon sonunda bonservisini futbol federasyonundan kendi kulübüne götürecek. Böylelikle bonservisis bedelli oyuncu durumuna geçecek olan Lugano’nun tüm hakları da Figer’de olacak..

BU gelişmeler, yönetimin uzun süredir imza attırmaya çalıştığı Lugano’nun bu anlaşmadan kaçmasını da açıklıyor. Şimdi merak edilen yönetimin, Rentistas’la sözleşme imzalayan Lugano’ya tepkisinin nasıl olacağı..
 


Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Lugano Mükemmel Oyuncu
 
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Zekice bi yöntem ama bu Figer şerefsizlik yapıyor.Ne kadar parasını yedi Fenerbahçe'nin boş yere :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt