Fener Sol Campell Ile Anlaştı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ABC

ABC

Üye
    Konu Sahibi
adamın 3 yıllık 37.5 milyon dolarlık bir maliyeti var kulüpbatırır ha bu campbell

yitik savaşçı

Üye
Bu maliyette bir futbolcuyu kim transfer edecek? Başkan mı; yönetim mi? Başkan istifa etmiş; yönetim kongre kararı almış... Şimdi soruyorum size; başkan ve yönetim değişecekken Fenerbahçe'yi mali açıdan zorlayacak isimleri kim alacak? Alsa bile bu Fenerbahçe'ye iyilik mi olur; kötülük mü?

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
bahsi gecen para verilemez bu yastaki oyuncuya

ABC

ABC

Üye
    Konu Sahibi
"Crespo ve Campbell ile ilgileniyoruz"
Fenerbahçe, Arsenal'in defans oyuncusu Sol Campbell ve Chelsea'nin Arjantinli forvet oyuncusu Hernan Crespo ile transfer görüşmelerinde bulunduğunu doğruladı.

Kulüp sözcüsü Mehmet Çatay, Fransız haber ajansı AFP'ye yaptığı açıklamada, "Campbell ile temas halindeyiz. Fakat henüz anlaşmaya varmadık. Crespo'yla da görüştük. Fakat bu futbolcuyla da henüz anlaşma sağlanmadı" dedi. Çatay, transferlerle ilgili kararların yeni yöneticinin belirlenmesinden sonra haftaya verileceğini de söyledi.

AFP, Campbell'e haftada 70 bin sterlinden 3 yıllık anlaşma teklif edildiğini fakat İngiliz futbolcunun geleceğiyle ilgili kararı Dünya Kupası'ndan sonra vermekte ısrar ettiğini kaydetti.

Kaynak : İHA

yitik savaşçı

Üye
Şu anki yönetim Campbell'ı bekleyemez; Dünya Kupası sonrası bu yönetim görevde olmayacak gibi...

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
<div class='quotetop'>(ABC &#064; May 23 2006, 07&#58;31 PM) [post=341112]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
adamın 3 yıllık 37.5 milyon dolarlık bir maliyeti var kulüpbatırır ha bu campbell
[/b][/quote]

gerçekten batırır bu campbell ama iiii bir oyuncu fener için sewindim gerçekten iiii bir transfer.....

Crespoyla istediği kadar ilgilensin alamaz die düşünüyorum

ilyas71

Üye
Sol Campbell, kendisiyle yapılan röportajda Fenerbahçenin teklifinden haberi bile olmadığını belirtmiş&#33;

Quattro

Quattro

Üye
<div class='quotetop'>(ilyas71 &#064; May 25 2006, 10&#58;45 PM) [post=342752]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Sol Campbell, kendisiyle yapılan röportajda Fenerbahçenin teklifinden haberi bile olmadığını belirtmiş&#33;
[/b][/quote]

Haydaa buyur burdan yakk...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt