Fener Saygısızlık Yaptı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Fener Saygısızlık Yaptı
<span style="color:#FF0000">&#39;Fener saygısızlık yaptı&#39;</span>

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fortis Türkiye Kupası finalinde yendikleri Fenerbahçe&#39;nin kupa seremonisine katılmamasının büyük saygısızlık olduğunu söyledi.

Fortis Türkiye Kupası ile babası Erdoğan Demirören&#39;i Şişhane&#39;deki işyerinde ziyaret eden Yıldırım Demirören, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başkan Demirören, Fenerbahçe&#39;yi 3-2 yenerek kazandıkları Fortis Türkiye Kupası final maçının ardından kupa törenine katılmayan Fenerbahçe&#39;nin ayıp ettiğini belirterek, şunları söyledi:

&#39;&#39;Seremoniye ikinci olan takımın da katılması gerekiyordu. Bu konunun sorgulanmasını ve tartışılmasını istiyorum. Bu devlet makamına yapılan bir saygısızlıktır. Devlet Bakanı olarak orada Başbakan Yardımcısı vardı. Devlet Bakanının olduğu yerde törene katılmamak saygısızlıktır. Bunun tartışılmasını başlatıyorum&#39;&#39; dedi.

Turkcell Süper Ligi&#39;nde hafta sonunda Galatasaray ile oynanacak karşılaşma için yapılan spekülasyonlara gülüp geçtiğini dile getiren Demirören, şunları kaydetti:

&#39;&#39;Benim Fenerbahçe camiasında ailece, karı-koca yemek yiyip, görüştüğüm birçok arkadaşım var. Ligde kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmiyor ama inanıyorum ki maç çok centilmence geçecek ve dostluk rüzgarı esecek. Hak eden kazansın. Futbolcularımız kupa sarhoşluğu yaşamazsa, Galatasaray&#39;ı yeneceklerine inanıyorum.&#39;&#39;

Baba Erdoğan Demirören ise oğlu ile gurur duyduğunu belirterek, &#39;&#39;Beşiktaş çok anlamlı bir kupa kazandı. Başarı oğlumundur&#39;&#39; dedi.

Evet Fbçe büyük ayıp etti futbolda kazanmak da var kaybetmekte&#33; Kaldıki Anelka Smaçla Konyaya gol attığı zaman adamlar sahadan çekilmediler&#33; Aykut Kocaman teknik direktörülükten ayrılmaya karar verdiğini söyleyip sonra sonra ikna edilmişti&#33; Fb ayıp etti&#33;

Salihyet

Salihyet

Üye
ama futbol federasyonu başkanı yoktu&#33;&#33; hakemin rezilliklerini görmemek içinmiydi acaba.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Futbol federasyonu başkanının olmaması hangi sebeplerden kaynaklanıyor acaba? Fb başkanının federasyona meydan okuma girişimlerinden olmasın? Herkes kendi görev ve sorumluluklarının bilincinde olmadığı sürece futbolumuz yerinde saymaya mahkumdur&#33; Fb çok büyük terbiyesizlik yaptı bu bi gerçek&#33;

G_Unit

G_Unit

Üye
Sayın başkanım sonuna kadar haklı fener saygısızlık yaptı seremoniye katılmayarak

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Saygısızlık yaptı diyecek en son adamdır Yıldırım Demirören yada diğer adıyla Kutsal İttifağın bir parçası..

D3N1Z

D3N1Z

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; May 5 2006, 06&#58;29 PM) [post=328867]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Saygısızlık yaptı diyecek en son adamdır Yıldırım Demirören yada diğer adıyla Kutsal İttifağın bir parçası..
[/b][/quote]
fener muhabbetlerinde ben sana direk + veriyorum bundan böyle biline

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Benden de bir artı.

Ayrıca kendi GS Şampiyon olsun derken ne yaptı acaba , bu da Fenerbahce karşı bir saygısızlık değilmidir &#33;

Ayrcaı hakem takliti yapıp sahada düdük öttüren o adamın zırvalıklarına ne demeli ?

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Ben tüm konulara kendimce objektif yaklaşmaya azami ölcüde gayret gösteriyorum 2002 de Bjk&#39;nın da seramoniye çıkmadığıyla ilgili haberi de yazdım&#33; Buraya yazmamda güzel olacak diye düşünüyorum&#33; Ve aynı şeyi kendi klübü yaptığı halde bu şekilde konuşması ilginç&#33;

Fenerbahçe Kulübü&#39;nün internetteki sitesinde, Beşiktaş&#39;ın 3 Nisan 2002&#39;de Bursa&#39;daki kupa finalinde Kocaelispor&#39;a yenilmesinin ardından seremoniye çıkmadığı ve bir yetkilinin oyuncuların madalyalarını toplayarak soyunma odasına götürüldüğü hatırlatılarak &#39;&#39;Yorumsuz&#39;&#39; başlıklı bir açıklama yayınlandı.

Beşiktaş Kulübü&#39;nün, Fenerbahçe futbolcularını ve teknik heyetini seremoniye çıkmaması nedeniyle eleştirmesinin şaşırtıcı olduğu vurgulanan açıklamaya şöyle devam edildi:

&#39;&#39;Konu ile ilgili olarak bir söz hakkının olabilmesi için aynı durumda kalmış olan kulübün eleştirdiği tutumun dışında davranması beklenir. Kupayı hak edecekleri bir futbol sergilemelerine karşın sahadan hak etmedikleri bir yenilgi ile ayrılan teknik heyetimiz ve futbolcularımız o an içinde bulundukları psikoloji ile kupa törenine katılmayarak soyunma odasına gitmeyi uygun görmüşlerdir. Bunu en iyi anlayacak olan da 4 yıl önce aynı tutumu sergileyen Beşiktaş olmalıdır.&#39;&#39;

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İşte bende bunu okudum ona göre yorumumu yaptım..

seyfofen

seyfofen

Üye
terbiyesiz tuncayın yapmış olduğu artistlik komedisine kızmaktan hakeme federesyona kızamıyorum
çünkü bu saydığım üçüncü şahısların bize olan düşmanlıkları zaten belliydi sen çıkıp adamları yeneceksin başka altarnatifin yok şimdi benim korkum bundan sonrası???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt