Fener modaya uymadı ... Fenerbahçe 1 - Orduspor 0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Fener modaya uymadı ... Fenerbahçe 1 - Orduspor 0
Fenerbahçe, rakiplerinin kayıpla başladığı ligde bir sürprize daha izin vermedi, seyircisiz maçta Orduspor'u tek golle geçti: 1-0


Sarı lacivertliler özellikle ilk yarıda çok zorlandığı maçı Cristian'ın golüyle kazandı, ilk haftayı üç puanla kapattı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Shakhtar Donetsk ile yapılan özel maçta taraftarın neden olduğu saha olayları sebebiyle 2 maç seyircisiz maç oynama cezası alan sarı-lacivertli ekip, Orduspor önünde seyircisinden yoksun mücadele etti.

Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal ve Orhan Şam, sezonun ilk lig maçında Orduspor'a karşı kadroda yer almadılar. Öte yandan Fenerbahçe'nin 18 kişilik maç kadrosundan sağ kasığında zorlama bulunan Özer de çıkarıldı. Fenerbahçe'nin transfer döneminde kadrosuna dahil ettiği futbolculardan sadece Reto Ziegler, Orduspor'a karşı ilk 11'de forma şansı buldu. Öte yandan bu sezon da kiralık olarak kadroya dahil edilen Yobo da 11'deli yerini aldı.

Ligin yeni ekibi Kadıköy'de oyuna olduça cesur başladı ve Fenerbahçe kalesinde tehlikeler yarattı. Galatasaray'dan kiralanan Culio önderliğinde iyi ataklar gerçekleştiren Karadeniz ekibi, Fatih Tekke'nin son vuruşlardaki etkisizliği sebebiyle skor avantajını yakalayamadı. 26. dakikada boş kaleye topu yuvarlamayan Fatih, bu pozisyondan iki dakika sonra ceza sahası içinde müsait durumda istediği vuruşu yapamadı. Fenerbahçe 31. dakikada tecrübesini konuşturdu ve rakip savunmanın bir anlık durgunluğundan yararlanıp golü buldu. Mehmet Topuz'un kaçırdığı Semih, boşta olan Cristian'ı gördü ve Brezilyalı oyuncuya topu boş filelere yollamak kaldı. Ancak Orduspor golden sonra moralini bozmadı ve ilk yarının son 10 dakikasında Fenerbahçe'yi kalesine hapsetti. Ligin yeni ekibi son vuruşlardaki etkisizlik nedeniyle beraberliği yakalayamadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında skoru korumayı bilen Fenerbahçe, savunmasını daha sağlam tuttu ve karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Bu arada Semih'in bir vuruşunda direkler gole izin vermedi.


FENERBAHÇE-ORDUSPOR:1-0
STAT: Şükrü Saraçoğlu
HAKEM: Yunus Yıldırım

FENERBAHÇE: Volkan, Bekir, Yobo, Bilica, Ziegler , Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk, Dia (Dk. 64 Caner), Alex, Semih (Dk. 64 Bienvenu)
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

ORDUSPOR: Saso Fornezzi, Garcia, Sedat, Yalçın, Emre(Dk. 85 Selçuk), Gosso, Dalmat (Dk. 70 Riberio), Onur(Dk. 76 İrfan), Culio, Stancu, Fatih Tekke
TEKNİK DİREKTÖR: Metin Diyadin

SARI KARTLAR: Dk. 13 Dalmat, Dk. 23 Sedat (Orduspor), Dk. 56 Ziegler, Dk. 81 Bilica (Fenerbahçe)

GOL: Dk. 31 Cristian (Fenerbahçe)
 


estorak

estorak

Üye
Farkımız :) gerçi ilk haftadan yeni şike iddiaları ortaya atarlar :)
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi


Emniyet, Fatih Tekke'nin Boş Kalaye Atamadığı Gol Sebebiyle;
Maç Bitiminde İfadesini Almak İçin Taç Çizgisinde Bekliyor .
..:pro:
 
estorak

estorak

Üye
haha güzeldi :)
 
arslansem

arslansem

Üye
Kapatın şu konuyu canım aaa üzülüyoruz ama :ehe Aziz baba patlatacak bi duygu yüklü mektup daha yarın :ehe
Maçı izleyemedim gelecek haftadan itibaren tüm maçları izliyorum inşallah :yuru
 
haltie

haltie

Üye
sosyal paylaşım sitelerinde fenerbahçeli arkadaşlar gördünüz işte fenerbahçe şike yapmamış orduyu yendik buda mı şike fatih tekke boş kaleye atmadı budamı şike vs demiş :ehe bahsettiğimiz takım fenerbahçe her an her takımı yenebilecek güçte beşiktaş gibi galatasaray gibi. komplekse gerek yok ;) güzel başlangıç tebrikler.
 
  • Beğen
Tepkiler: Masha ve India
mfb2

mfb2

Üye
böyle devam edecek inşallah..
 
greenmile

greenmile

Üye
Gecen sene de sike falan yoktu gs bjk tsyi eze eze yendik alnimiz ak basimiz dik
 
India

India

Üye
ordu daha iyidi ama atamadılar bir türlü fener için iyi bir başlangıç
 
Masha

Masha

Üye
Ordu iyiydi buna kimse laf söyleyemez bizim ordan 1 puanla çıkmamız içten değildi. Skoru değiştirebilecek kaliteli oyuncularımızla yendik.
 
'Davut

'Davut

Üye
Rakip mi ? Kim miş onlar yahu... Geçen senelerdeki gibi olaçaklarsa sorun değil gelsinler...:ehe Şampiyon değil şampiyonun yancısı olmak istiyorlar...:ah
 
haltie

haltie

Üye
Haftaya fener yenilip diğer diğer takımlar yenerse ne olacak şike kanıtlanacak mı :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: India
greenmile

greenmile

Üye
Farkımız :) gerçi ilk haftadan yeni şike iddiaları ortaya atarlar :)

aynen kardeşim işin garip yanı tüm büyük takımları eze eze yeneriz onu nasıl yendiğimiz hakkında tek kelime edemez bunlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt