Fener Medyayıda Ağlattı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fener Medyayıda Ağlattı
Şampiyonluğa koşan F.Bahçe'yi yorumlayan spor yazarları bakın nasıl u dönüşü yaptı!








25. haftada Bursa’nın 6, G.Saray’ın 5 puan gerisinde olan F.Bahçe’yi yerden yere vuran Türk Spor Medyası’nın yorumları, 7 maçlık seriyle ters esmeye başladı!

F.BAHÇE’NİN son maçlardaki grafiği, Türk Spor Medyası’nın da nasıl ’günübirlik’ yorumlar üzerine kurulduğunu çok açık bir şekilde gösterdi.. Süper Lig’e 8’de 8’lik galibiyet serisiyle başladığında “F.Bahçe ve G.Saray kapışır, Beşiktaş yarışa giremez” fikrinde birleşen medyamız, 25. hafta sonunda ise sarı-lacivertli ekibi yerden yere vurmuştu..

O hafta G.Birliği deplasmanına çıkan ve aldığı 0-0’lık beraberlik sonrası Bursaspor’un 6, G.Saray’ın 5 puan gerisine düşen F.Bahçe’nin ne başkanını, ne hocasını, ne futbolcusunu bırakmıştı basınımız..

CRISTIAN’IN SEVİNCİ!

ŞİMDİ ise rüzgâr yine tersine döndü.. 33. haftada çıktığı Ankaragücü maçından galibiyetle dönerek, son haftaya lider giren Kanarya, artık spor medyasının omuzlarında..

BİZİM de böyle bir tabloda A.Gücü’ne 3. golü attıktan sonra ağlama işareti yapıp, puan kaybetmelerini bekleyen rakiplerine gönderme yapan Cristian ve arkadaşları geldi aklımıza.. Büyük bir ihtimalle o gün yazdıkları yazılarla, günümüzü karşılaştırdıklarında spor medyamızın önde gelen isimleri de herhalde aradaki ’büyük’ farkı göreceklerdir..

Şansal BÜYÜKA: Suçlu aramayı bırakın

25. HAFTA: “Erman Hoca’nın söylediği gibi La Fontaine’den masalları artık bırakın. Her hafta yeni bir suçlu aramayın. Çünkü suçlu sizsiniz! Bu kadar para harcayacaksın, bu kadar da kötü oynayacaksın... Bu yaptığınız herkesin becereceği (!) bir iş değil.. Katkısı olanları tebrik (!) ederim...

33. HAFTA: ”Hani diyorlar ya ‘F.Bahçe Şampi..’ diye bana göre kesinlikle eksik söylüyorlar... F.Bahçe Şampiyon.”

Selim SOYDAN: F.Bahçe çağdışı kaldı

25. HAFTA: “F.Bahçe’nin artık çağdışı kaldığı, eldeki oyuncu malzemesine uymadığı kesin... Biz kızıyoruz ama Daum inanıyor hiç futbol oynatmadan şampiyon olabileceğine. ‘Kalan 10 maçı 1-0 kazanırsak şampiyon oluruz’ demişti ya.. Al işte ilk fire..”

33. HAFTA: “Böyle maçları kazan-mak F.Bahçe gibi büyük takımların işi... Şampiyonluk için önünde tek 90 dakika kaldı. Hem de maç Urfa’da değil Kadıköy’de.”

Rıdvan DİLMEN: Fener havlu attı

25. HAFTA: “F.Bahçe’nin işi gerçekten mucizelere kalmıştır. Sarı-lacivertli takım için artık ’Havlu attı’ diyebiliriz. Sahaya baktığınızda oyuncular da bu şampiyonluk yarışında ileriye gitmeye niyetli gözükmüyorlar.”

33. HAFTA: “Böyle olacağı belliydi. F.Bahçe haftaya Trabzon’u yenerse bir mucizeyi gerçekleştirecek. Ertuğrul Sağlam her şeyi düşünmüş ama F.Bahçe’nin bu kadar puan toplayacağını düşünmemiştir.”

Erman TOROĞLU: Daum umutsuz görünüyor

25. HAFTA: “Daum mutsuz. Bu net bir biçimde gözüküyor. Ama Allah var, yedek kulübesindeki görüntüsü; peşin mal satan tüccar gibi. Ama daha maçın ortalarında bile Daum’un maçtan umutsuz olduğu görülüyor. Tabii ki takımından da..”

33. HAFTA: ”Bence F.Bahçe şampiyonluğu vermez. Trabzon horon tepmekten ve köfte yemekten yorulur. Kupa Trabzona, şampiyonluk F. Bahçe’ye..”

Güntekin ONAY: Defansif oyun çok sıkıcı

25. HAFTA: Bu maçı seyretmeyenler hiçbir şey kaçırmadı.. Ligin en kısır, en heyecansız, en temposuz maçlarından biriydi. Daum’un az risk alan ve savunma ağırlıklı oyunculardan kurduğu kadrodan dolayı böyle kısır oyun ortaya çıktı.”

33. HAFTA: “Türkiye’de çok eleştirilen, beğenilmeyen Christoph Daum, kadro zaafiyetine karşı şampiyonluğa koşuyor. Kısacası şu ki; F.Bahçe şampi..”

Ahmet ÇAKAR: Daum takımı hasta etti

25. HAFTA: “F.Bahçe nereye koşuyor gerçekten çok merak ediyoruz. Kulüpte inanılmaz şeyler oluyor. Ortada futbol adına hiçbir şey yok ve kadro yaz-boz tahtası gibi. Christoph Daum’un hastalığı Fener’i de hasta etti. Giderek Fener eriyor..”

33. HAFTA: “Yaklaşık 10 haftadır F.Bahçe’nin başarısının başsorumlusu Daum’dur. Takıma nasıl hücum edeceğini değil, nasıl gol yemeyeceğini öğretmiş.”

Sergen YALÇIN: Çakma F.Bahçe Cum.

25. HAFTA: “Sanki şampiyonluk hedefi olmayan, orta sıralar için mücadele eden bir takım gibiydi F.Bahçe. Söylenecek başka birşey yok bu takım için. Geçmiş olsun!”

33. HAFTA: “Özellikle defansif oyunu çok iyi oynayan, gol yemeyen F.Bahçe bu sistemi gerçekten başarıyla uyguluyor. Teknik direktör Christoph Daum’un oynattığı sistem fazlasıyla tuttu. Artık sarı-lacivertliler şampiyonluğa çok yakınlar.”

Gürcan BİLGİÇ: İnanç terkedip gitmiş

25. HAFTA: “F.Bahçe’nin inancı soyunma odasını da, yeşil sahayı da terkedip gitmiş. Bakalım bu kez ’fatura’yı kime kesecekler? Bilmiyorlar mı ki, posta kutusunda zarflar birikti, tahsilat yakında...

33. HAFTA: ”F.Bahçe artık şampiyon.. Sakin kaldılar ve başardılar. Her şeyden önce de şampiyonluğa na kadar inanmış olduklarını A.Gücü önünde sonuna kadar ortaya koydular.”

Ziya ŞENGÜL: Artık Kaf Dağı'nın ardında

25. HAFTA: “Fener şampiyon olabilecek futbol sergilemiyor. Bırakın deplasmanda kaybedilen puanları Saracoğlu’nda bile puanlar kaybetti. Eeee şampiyon olacak diyenler de şimdiden umutlarını Kaf Dağı’nın ardından gelecek beklentilere bırakmıştır.”

33. HAFTA: “Alex’i 2. yarı oyundan alan ve yerine Baroni’yi sokan Daum’u kutlarım. Sonuçta F.Bahçe, şampiyonluk yolundaki en önemli engelini aştı.”


Vatan...
 
  • Beğen
Tepkiler: münir amca


Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
yaw ne kadar amatör adamlar..
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Karizma Yerlerde spor yazarlarının Nadir abi :d:
 
'Davut

'Davut

Üye
Kimleri utandırma ki Fenerbahçe...Bunlarıda utandırdı tabii utanabilirlerse...

Bunları yaşatıyorsun ya Fenerbahçe bize binlerce kez teşekkürler...

 
arslansem

arslansem

Üye
Ben en çok Rıdvan a üzüldüm :ehe
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
:d::d::d: garibim..
 
S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
:)) No Comment :D
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Adamların her söylediği tutacak mı yahu .. Olur böyle vakalar :D
E bu Fener adamı vezir de eder , rezilde . Dikkat edecek herkes , konuşurken ...

Bu Fener , adama bikini dahi giydirmiş . :ehe
 
Caine

Caine

Üye
şu yazarların yazdıklarını etrafımdaki tüm fener taraftarıda söylüyordu. ligin ilk yarısı kendi taraftarı bile fenere neler demedi ama son 8-10 hafta konuşup pohpohlanmaya başladılar taaa ki son maça kadar. hayat bu ve değişken. yazarlarda gördüklerini söylemişler. alim değillerya :) neyse önemli olan netice ve elde var koskoca (0)
 
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Rıdvan gene doğru tespitlerde bulunmus Ertuğrul Sağlam her şeyi düşünmüş ama F.Bahçe’nin bu kadar puan toplayacağını düşünmemiştir.”kim düşünmüşti ki?Ayrıca boyle günü birlik yazarların yazıalrın ortaya cıkmasının sebebide fenerbahce ve diyer futbol klublerinin aşırı derecede istikrarsızlıgıdır.Açıkca soyluyeym bende olsam o hafta oyle yazardım nerdeyse hepimiz yukardakı tum yazarların yazılarını aynı haftalarda aynı duygular içinde aşağı yukarı aynısını gene yazardık
YALAN MI?
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yanar döner olmamak lazım
 
S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
.:):oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt