Fener, Kezman'ı Paris Saint Germain'e verdi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Fener, Kezman'ı Paris Saint Germain'e verdi!
Sırp golcü Fransız ekibin teklifini kabul etti, kulüp yöneticileri F.Bahçe ile bonservis konusunda anlaşmaya vardı.. Ayrıntılar..
PSG Kulübü yetkilileri dün İstanbul’da Fenerbahçe ile masaya oturdu. Yönetim Sırp yıldızı 3 milyon euroya vermeye razı oldu

Fenerbahçe, Mateja Kezman için Fransa’nın Paris Saint Germain Kulübü ile anlaşma sağladı.

Kezman’ın prensipte evet dediği Fransız ekibinin yöneticileri dün İstanbul’a gelerek sarı-lacivertli yöneticilerle masaya oturdu.

İki sezon önce astronomik bir rakama Fenerbahçe’ye son dakika transferi olarak gelen ve o günden bu yana eleştirilen Kezman’ı, PSG’nin ünlü çalıştırıcısı Le Guen’in ısrarla istediği belirlendi.

Le Guen’in takımında görmek istediği Kezman’ın Fenerbahçe’den ayrılmayı kabul ettiği, Fransız ekip ile ön anlaşma yaptığı da bildirildi.

Kezman’ı PSG’ye satan Fenerbahçe, yeni bir yabancı oyuncu için de kontenjan açmış oldu. Kezman’ın ismini MTK ile oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları için UEFA’ya bildiren listeye koyan sarı-lacivertliler, bir sonraki turda yeni transfer yapması halinde bu ismi oynatabilecek.

8 milyon euroya gelmişti
Kezman’ın yeni kulübünde Fenerbahçe’den aldığına yakın bir para kazanacağı, Fransız ekibinin ise Fenerbahçe’ye 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirlendi.

Kezman, sarı-lacivertli kulübe 8 milyon euro bonservis bedeline gelmişti. Sırp oyuncu da yılda 3 milyon euro ücret alıyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt