Fener`in Hedefindeki Gerçek Yıldız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Fener`in Hedefindeki Gerçek Yıldız


Fener`in Hedefindeki Gerçek Yıldız

İstanbul- Fenerbahçe’nin, Inter’de şans bulamayan 29 yaşındaki Brezilyalı golcünün peşinde olduğu öğrenildi. Mancini’yi kiralamak isteyen sarı-lacivertli yönetimin, İtalyan kulübüyle pazarlıklara başladığı bildirildi.
Fenerbahçe yönetiminin, Roberto Carlos’la yollarını ayırdıktan sonra transfer konusunda titiz bir çalışma sürdürürken, rotasını sürpriz biçimde Inter’in golcüsü Amantino Mancini‘ye çevirdiği bildirildi. Yönetimin, sezon sonuna kadar pahalı transferden kaçındığı, 4-5 aylık süre için kadroya uygun, gerekirse yedekte oturacak oyuncu aradığı belirtildi.
Bu nedenle sarı-lacivertli kulübün, Inter’in iki sezon önce 13 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Roma’dan transfer ettiği Mancini’yi sezon sonuna kadar kiralamak istediği öğrenildi.
Eto’o, Diego Milito ve Balotelli gibi yıldızları kadrosunda barındıran Inter’de, Pandev’in transferinin ardından iyice gözden düşen Mancini için ısrarlı olan Fenerbahçe’nin, İtalyan kulübüyle görüşmelere başladığı kaydedildi.
Sarı-lacivertli yönetimin, Roma forması giyerken İtalyan liginin en önemli golcüleri arasında yer alan ve Brezilya Milli Takımı’na yükselen 29 yaşındaki futbolcunun transferini birkaç gün içinde bitirerek bombayı patlatacakları ifade edildi.
İki kanatta da oynuyor
Mancini, orta sahanın hem solunda hem de sağında görev yapabiliyor. Hücum hattında oldukça etkili olan Mancini, 2003-2008 yıllarında Roma’da oynadığı futbolla parladı. Ardından ise İnter’e transfer oldu. İlk sezonunda 20 karşılaşmaya çıkan tecrübeli oyuncu, bu sezon ise oldukça kalabalık olan İnter kadrosuna kendisine yer bulmakta zorlandı. Teknik direktör Jose Mourinho’nun, tercihini daha çok başka oyunculardan yana kullanmasından dolayı A Takım’da forma şansı bulmakta zorlanan Mancini, banko forma giyebileceği bir takıma gitmek istediğini açıklamıştı.
MANCINI KİMDİR?
Yaşı: 29 (01.08.1980)
Kulübü: Inter
Ülkesi: Brezilya
Boy: 1.83
Sezon Kulübü Maç Gol
2009/10 Inter 7 -
2008/09 Inter 27 1
2007/08 Roma 40 10
2006/07 Roma 37 10
2005/06 Roma 34 15
2004/05 Roma 6 -
Kaynak: Milliyet
 


mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
Mancini ile ilgili henüz Fenerbahçenin resmi sitesinden açıklama yapılmadı . Olabilir . Yaşı da fena değil . olursa da güzel olur yakışır fenerbahçemize ...
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Haber e inanmak isterim ama üzgünüm ... Asparagas gibi yine ..
Gelirse mükemmel olur ama sanmıyorum ilgilendiklerini ..
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
artık fenerin kiminle ilgilendiğini kestirmek mümkün değil..
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Atma tutma haberler işte..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt