Fener bombayı patlatıyor....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
Fener bombayı patlatıyor....
Fener bombayı patlatıyor

F.Bahçe, Marsilya’nın ünlü otelinde Mamadou Niang için Fransızlar’la masaya oturdu

Şampiyonlar Ligi’nde Young Boys’a elenerek UEFA Avrupa Ligi’ne kalan ve çok önemli bir maddi geliri elinden kaçıran F.Bahçe, teselliyi transferde arıyor. Uzun süredir Fransa Ligi’nın gol kralı Mamadou Niang’ı kadrosuna katabilmek için Marsilya ile pazarlıklarını sürdüren sarı-lacivertli yöneticiler bu şehre adeta çıkarma yaptılar. Ferudun Nigdelioğlu'nun Vatan'daki haberine göre F.Bahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım, idareci Hasan Çetinkaya, Niang’ın menajeri Karim Aklil ve Marsilya yöneticisi Jose Anigo, Marsilya’daki Sofitel Otel’in lobisinde dün öğle saatlerinde kıran kırana bir pazarlık yaptı.

Fransız ekibinin Teknik Direktörü Didier Deschamps, Niang’ı bırakmak istemediğini söylemesine karşın kulubü F.Bahçe ile masaya oturdu. Senegalli golcünün de hem medyaya hem de yönetime “Ben kesin gidiyorum. Marsilya’daki misyonumu tamamladım. Artık 31 yaşına geldim. F.Bahçe bana çok büyük bir teklif yaptı. Bir daha böyle bir şans yakalayamam. 5 yıl boyunca bu kulübe olan aşkımı kanıtladığımı düşünüyorum. Futbolda zaman zaman değişiklik yapmak iyidir. Kararımı kesin olarak verdim. Beni bundan hiçbir güç döndüremez” demesi F.Bahçe’nin elini güçlendirdi.

FARKA RAĞMEN...

Bu gelişmenin ardından pazarlık masasına oturan Marsilya’lı yöneticiler ise fiyatı 10 milyon Euro’ya yükselttiler. Devler Ligi’nden elenmenin de verdiği moral bozukluğu ile taraftarının gönlünü yeniden kazanmak isteyen F.Bahçe ise 2 milyon Euro’luk artışı göze alarak Niang’ı kadrosuna katmaya kararlı. Senegalli golcünün transferinin bugün resmi ağızdan açıklanması bekleniyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
308
Haydar
DiaBLoS
Cevap
4
Görüntüleme
502
Mert
JaNbErG
Cevap
2
Görüntüleme
404
Kingmortall
tragedie
Cevap
3
Görüntüleme
438
haltie


Üst Alt