Fener artık 'ES'miyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lovestar

lovestar

Üye
    Konu Sahibi
Fener artık 'ES'miyor

Fener artık 'ES'miyor

Sezona müthiş bir başlangıç yaparak şampiyonluk yolunda en güçlü adaylardan biri olarak gözüken Fenerbahçe'nin ligdeki önlenemez çöküşü devam ediyor. Hafta içerisinde Twente'yi 1-0 mağlup ederek grubunu lider kapatmayı garantileyen Fenerbahçe ligdeki üst üste 3. mağlubiyetini Eskişehir deplasmanında aldı. Fenerbahçe kötü bir oyun sergilediği karşılaşmayı 2-1 kaybetti.

Fenerbahçe karşılaşmad ahiçbir varlık gösteremezken Eshişehirspor çok mücadeleci bir oyun sahaya yansıttı. Ev sahibi ekip ilk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında galibiyete uzandı. Eshişehirspor'a galibiyeti getiren golleri, Adem kaydetti. Fenerbahçe'nin tek sayısı ise uzatma dakikalarında Lugano'dan geldi.​
Eskişehirspor bu galibiyetle birlikte 31 puanda kaldı. Eskişehirspor ise puanını 24'e yükseltti.​

ESKİŞEHİRSPOR: 2 FENERBAHÇE: 1

STAT: Atatürk
HAKEMLER: Kamil Abitoğlu, M. Emre Eyisoy, Adil Sinem
SAAT: 20.00

ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Koray, Naderevic, El Saka, Volkan, Bülent Ertuğrul (Dk. 69 Ragıp), Alper (Dk 76 Veysel), Burak, Bülent Kocabey (Dk. 54 Sezgin), Adem, Youla
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Bilica, Vederson, Mehmet Topuz (Dk. 66 Guiza), Selçuk (Dk. 66 Emre), Cristian, Santos (Dk. 66 Uğur Boral), Alex, Semih
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

GOLLER: Dk. 61, Dk. 78 Adem
SARI KARTLAR: Bülent Ertuğrul, Veysel Selçuk

İLK YARIDAN DAKİKALAR
8. dakikada Koray'ın sağ taraftan yaptığı ortada, Selçuk ters bir vuruş yapınca, meşin yuvarlak direğin az farkla yanından kornere çıktı.

9. dakikada Adem'in ceza alanı sağ çaprazından yaptığı vuruşta, top kaleci Volkan'da kaldı.
12. dakikada Selçuk'un ceza alanı içine yolladığı uzun topta kaleci Ivesa, Semih'ten önce meşin yuvarlağa müdahale ederek kornere çeldi.

13. dakikada Bülent Kocabey'in ceza alanı dışından yaptığı vuruşta, kaleci Volkan meşin yuvarlağı kornere tokatladı.

Yine aynı dakika içinde Volkan'ın kullandığı korner atışında topla buluşan Adem'in vuruşunda, Volkan meşin yuvarlağı çizgi üzerinden çıkardı.

28. dakikada Alex'in ceza alanı dışından kullandığı serbest vuruşta, top kaleci Ivesa'da kaldı.

31. dakikada rakip ceza alanı dışında topla buluşan Koray'ın vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

41. dakikada Burak'ın pasıyla topla buluşan Youla, ceza alanına girer girmez vuruşunu yaptı, ancak meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
50. dakikada Alex'in pasıyla topla buluşan Dos Santos'un vuruşunda, kaleci Ivesa topu iki hamlede kontrol etti.

53. dakikada Bülent Ertuğrul'un ceza alanı dışından yaptığı vuruşta, top kaleci Volkan'da kaldı.

62. dakikada Volkan'ın sağ taraftan yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Adem, gelişine yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: (1-0).

72. dakikada Koray'ın sağ taraftan yaptığı ortada, Fenerbançe savunması rakip forvetlerden önce davranarak topu kornere gönderdi.

79. dakikada ceza alanı içinde topla buluşan Adem'in dönerek yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak filelerle buluştu: (2-0).

90+4. dakikada Vederson'un sol taraftan kullandığı korner atışında ceza alanı içinde oluşan karambolde topu son olarak önünde bulan Lugano'nun vuruşunda, meşin yuvarlak filelerle buluştu: (2-1).

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Alıştık artık..Etkilemiyor beni :) İddaa kazandığım için böyle yazıyor..Takımla alakalı yorumumu sonra yazacağım..
İddaa kazandırdılar ya 152 tl..Gerisi boş..:ehe

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Yenileceğini biliyodun he Ali abi:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Aynenconvaynen :)
Yahu takım da ruh yok ruh .. Bu kadar bir takım değişebilir mi ? Ocak ayında takımın yarısı gönderilmeli .. Güiza , Semih bunlarla gol arıyorsan pes artık .. İkisi de bitik adam .
Sen bitirdiğin Uğur boral ı kurtarıcı olarak oyuna sokuyorsan daha neyi tartışacağım ki ben ?

gentlement39

gentlement39

Üye
ben nedense alışamadım
ama bursasporun lider olmasını isterim bu hafta!!!

arslansem

arslansem

Üye
Rıdvan Dilmen i izleyen var mı?Çıldırdı adam yahu :ehe küfür etmeye ramak kaldı vallaha :ehe
Evet ruhsuzlar ordusu vardı sahada yine :) Buradaki tartışmalar farklı boyutlara taşınır aslında..Ben Aziz Yıldırım ı bile eleştiririm mesela...Kulübün maddi durumu bayağı iyiyken böyle kendini futbolcu sananları takımda tuttuğu için...Daum u eleştiririm oyuncularım sistemi böyle istedi diyip çift forvetle çıkmasını açıkladı diye...Rüzgarda pöflesen yıkılacak Santos'u,golcü demeye bin şahit Güiza yı,al gülüm ver gülüm yapan Christian'ı,gece kulüplerinde gezinen Önder'i,Kazım'ı...
Say say bitmez...Suçlu HERKES...
Özetle ben Fenerbahçeli olsam delirirdim :ehe

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Rıdvan Dilmen i izleyen var mı?Çıldırdı adam yahu :ehe küfür etmeye ramak kaldı vallaha :ehe
Evet ruhsuzlar ordusu vardı sahada yine :) Buradaki tartışmalar farklı boyutlara taşınır aslında..Ben Aziz Yıldırım ı bile eleştiririm mesela...Kulübün maddi durumu bayağı iyiyken böyle kendini futbolcu sananları takımda tuttuğu için...Daum u eleştiririm oyuncularım sistemi böyle istedi diyip çift forvetle çıkmasını açıkladı diye...Rüzgarda pöflesen yıkılacak Santos'u,golcü demeye bin şahit Güiza yı,al gülüm ver gülüm yapan Christian'ı,gece kulüplerinde gezinen Önder'i,Kazım'ı...
Oyuzden Fenerbahçeli degiliz.Güzel Yorum kardeşim altına imzamı attım...:sarıl:

lovestar

lovestar

Üye
    Konu Sahibi

cimbomunda pek farkı yok semih...romalarda gezen grip olan arda.cam adam gökhan.formsuz elano...yol geçen hanı defans vs...

arslansem

arslansem

Üye
İki takımında disiplin sorunu olduğunu her defasında söyledim.Bu Fenerbahçe de bariz belli ve durdurulamayan durumda şu anda.Galatasaray bir düşüş içerisinde.Sene başındaki o takım yok.Ama Avrupada grup lideriyiz.Ligde ise Bursa deplasmanında kaybettik ve yarın kazanırsak lideriz.Ağıt yakacak karalar bağlayacak durum yok gibi sanırım :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Es Es daha farklı bir skorla ağır bir yenilgi yaşatabilirdi. Çok güzel posizyonları harcadılar. Fbnin kendisine çeki düzen vermesi lazım.

SucX

SucX

Üye
Eskişehirinde eksikleri vardı onlarda olsaydı fenerbahçe daha çok sıkıntı yaşayabilirdi
Galatasaray maçı galibiyetinden sonra bu düşüş şaşırtıcı açıkçası devre arasında temizlik gelicek sanırım

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Eskişehirspor hakkettiğini aldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...