Fener ancak Arda'nın formasını alır!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zibidi39

zibidi39

Üye
    Konu Sahibi
Fener ancak Arda'nın formasını alır!
G.Saray Başkanı Adnan Polat, Arda'ya talip olan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a göndermede bulundu. Polat, "Yıldırım'a 'Ben size Arda'nın imzalı formasını göndereyim' diyecektim ama televizyonda yanlış anlaşılır diye söylemedim" ifadesini kullandı.

***​

Formasını alır

G.Saray başkanı, Arena'daki polemiği sürdürdü, Yıldırım'ın ancak Arda Turan'ın imzalı formasını alabileceğini söyledi.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'tan Aziz Yıldırım'a taş... Arena'daki programda, "Arda sizi 15 dakikada G.Saraylı yapar" diyen sarıkırmızılı kulübün başkanı, Kazakistan'da yaptığı açıklamada, "Aziz Yıldırım, ancak Arda'nın formasını alır" diye konuştu. Polat, Tobol maçı için gittikleri Kostanay Havalimanı'nda burada yaşayan Türk taraftarlarıyla ayak
üstü 10 dakika sohbet etti. Başkan Polat'a Uğur Dündar'ın Arena programında Aziz Yıldırım'la yaptığı konuşmaları çok beğendiğini söyleyen taraftarlar tebriklerini ilettiler.

İsterse yollayalım
Polat, aralarında işadamlarının da yer aldığı gruba, "Aslında ben Arda için Sayın Aziz Yıldırım'a başka bir şey de söylemek istiyordum ama televizyonda yanlış anlaşılır diye söylemedim" deyince, merak eden taraftarlar bunun ne olduğunu açıklamasını istediler. Adnan Polat bunun üzerine Yıldırım'a söylemek istediği şeyin, "Arda'yı değil ama ben size formasını imzalatıp yollayayım" ifadesi olduğunu belirtti. Polat'ın yaptığı bu espri herkesin hoşuna giderken, başkan daha sonra taraftarlarla vedalaşarak otelin yolunu tuttu.
Yaşar YALÇIN

• Beğen
Tepkiler: arslansem

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Öncelikle şunu söyleyeyim, konu ikili atışmaya açık bir konu gibi duruyor. Yorumlarınızı sadece konu hakkında yapın, birbirinize cevap vererek ortamı germeyin. Iyi forumlar.

Salihyet

Salihyet

Üye
Arda eğer bonservisini eline alıp da avrupaya giderse formayı aziz yıldırım hediye edebilir isteyene..

arslansem

arslansem

Üye
Doğru demiş tartışılacak bişey yok :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Roberto Carlos'u almaya çalışırken Adnan Polat dedi ki;Siz ancak Carlos'un posterini alırsınız.Alındıktan sonra da ilk tebrik Adnan Polat'tan geldi.Yanlış anlamayın ama Adnan Polat biraz ikiyüzlü.Arda bir gün yabancı takıma giderse ve alırsak size posterini veririz artık.;)

Mebuchadnezzar

Üye
Aziz yıldırım isterse alır galatasaray'in borcu 210milyon dolar aziz yıldırım ardaya 30 40 milyon dolar verse polat güle oynaya satarda arda o kadar etmez :d

arslansem

arslansem

Üye
:):):)

Mebuchadnezzar

Üye
:d:d:d

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Etmez tabi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...