KinG CrazY
Üye
aslında ben .. de....sdfsgfdgdfgggggf . SırBen liseye yeni geçmedim ama : .... Teog zormu 7 ye geçtim lan Ama derslerim muhteşem ötesi İnşallah ban atmazlar
Üye olurken 24 ü bilerek seçtim ban atarlar diye ben çook seviyom burayı o yüzden :/
Ozaman 13 duzelsinkerYok atmazlar ben de 21 yapmıştım yaş sınırı vardır diye sonra admin düzeltti
Ozaman 13 duzelsinkerkendimi ifsa esiyorum (
Suan atamM da sait abiyi etiketliyim anca. Kucuk tabletimden yaziyorum cok zor geldi ipade alisincaAdmine mesaj at
Kolay ne olacak 7ye gectiysen yaşını doğru yazsan daha iyi olurdu...aslında ben .. de....sdfsgfdgdfgggggf . SırBen liseye yeni geçmedim ama : .... Teog zormu 7 ye geçtim lan Ama derslerim muhteşem ötesi İnşallah ban atmazlar
Üye olurken 24 ü bilerek seçtim ban atarlar diye ben çook seviyom burayı o yüzden :/
Kolay ne olacak 7ye gectiysen yaşını doğru yazsan daha iyi olurdu...
Pcye geçeyim bakarım pm ile ulaş banaSuan atamM da sait abiyi etiketliyim anca. Kucuk tabletimden yaziyorum cok zor geldi ipade alisinca
@NextmanAslinda kensimi bulusma ile ifsa edecektim ama burda yazdimbu yasta foruma her konuda android olsun oyun olsun wp olsun ayfon olsun katkida bukunmaya cakistimAndroid oyunbolumhne daha cokDaha cok android oyun a katkim oldu diger konukaradada herkese yardimci olmaya calistimDaha cok android oyun a katkim oldu diger konukaradada herkese yardimci olmaya calistim
görüyorum ki aramıza yeni liseliler katılmış
500 üzerinden yine. (Derslerde balgam atmakla uğraşırsan tabimillet 400+ puan yapmış
ben sbsde 330 yapmıştım geçen sene bide yeni sisteme göre kaç puan üzerinden değerlendiriliyor?
Bizimkileri yanlış hesapladılar. Ayrıca sizin sistemde girsem bende sizin gibi yüksek alırım birinde çalışmasam diyerinde cosarim500 üzerinden yine. (Derslerde balgam atmakla uğraşırsan tabi)
Yaw he he neyse konuyu dağıtmayalımBizimkileri yanlış hesapladılar. Ayrıca sizin sistemde girsem bende sizin gibi yüksek alırım birinde çalışmasam diyerinde cosarim
Tebrik ederim kendisini bana fark atmışKardeşim de 471 aldı bu sene.
Hiç çalışmadan nasıl aldı bu puanı anlamadım, hiç çalışmadan çocuk aklında tutuyor basbayağı.
Tebrik ederim kendisini bana fark atmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?