Felsefe Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

unapologetic

unapologetic

Üye
    Konu Sahibi
Felsefe Yardım
slm millet. Felsefeden konu anlatmam gerekiyo konum kısa varlığın niceliği ve temel nitelikler 'varlık oluştur' konusu burda herakleitos un bir sözü var bunu açıklamam gerekiyo ama ne dediğini bulamadım internette söz: ' aynı ırmaklara girenlerin üzerinden farklı sular akar' burda ne demek istediğini açıklarmısınız şimdiden teşekkürler :)

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Kalıcı olmadığımızı hayatın vs. değiştiğini anlıyorum ben şahsen :)

• Beğen
Tepkiler: unapologetic
ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Aynı sınıfta okuyan iki öğrencinin birinin doktor birinin de bir baltaya sap olamaması örnek olabilir:ehe

• Beğen
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Ayni dunyada olupta farkli beyinlere sahip olunmasi

• Beğen
unapologetic

unapologetic

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim hepinize :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Düzenli olarak savunduğu şeyin bir özeti aslında bu söz.İnsanı bir nevi dereye benzetmiş ve deredeki su gibi değişeceğinden, "iki kere yıkanılmayacağından, çünkü değişeceğinden" bahsetmiş kısaca.Söz gayet açık aslında.Değişmeyen tek şey, değişimdir'dir sözü kadar açık :) Çok fazla açıklanacak, içinde gizli cevherler barındıran bir söz değil, ne gözüküyorsa o.Sununda çok fazla üstüne düşeceğin bir şey değil yani sözü yazar, gerekirse bir iki cümlelik açıklama yaparsın yeterde artar bile.11. sınıf konuları mıydı bunlar ?

loss_pain

loss_pain

Üye
Sözün doğrusu sanırım şuydu; "Aynı ırmakta iki kez yıkanılmaz." Kısaca mantığı şudur; ilkinden sonra o ırmaktan çok sular akmıştır, o artık aynı ırmak değildir. Bunu her şey üzerine yorabilirsin. "Değişmeyen tek şey değişimdir" sözüyle de örneklenip açıklanabilir aslında.

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
Takipçi Satın Al

Üst Alt