Feldkamp Istifa Etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
    Konu Sahibi
Feldkamp Istifa Etti
Galatasaray'da sezon sonunda takımın başından ayrılacağı ve danışman olarak görev yapacağı açıklanan Teknik Direktör Karln Heinz Feldkamp'ın istifa ettiği açıklandı.

''Sezon başından bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl-Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir.

Karl-Heinz Feldkamp'ın istifası Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Yönetim kurulumuz bu istifayı kabul ederken, teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan'ın da istifasını istemiştir. Yarın oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasında Adnan Sezgin - Burak Dilmen - Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler'den oluşan ekip görev yapacaktır

Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kısa zamanda belirlenecek ve takımın başına getirilecektir.
Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır."

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
GERÇEKTEN Mİ İNANAMIYORUM

AMA İYİ OLDU 70 YAŞINDAKİ ADAM :ehe

YAŞ 70 İŞ BİTMİŞ

kurt bey

kurt bey

Üye
Hayırlı olsun diyelim. Açıkcası böyle krtik bi dönemde Şampiyonluk mücadelesi veren bi takımın T.direktörünün istifa etmesi pek iyi sonuçlar doğurmaz gibi. Üzülmedim ama sevinesimde yok bu istifaya

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ligin son haftalarına gelinmiş takım sampiyonluk mucadelesi verirken adamlar teknik direktör değiştiriyorlar şaka gibi gerçekten saçma..Yeni teknik direktör ne fayda sağlar. Bunu düşünemiyen yöneticilere ne denir bilmiyorum ki.
?

Galatasarayın şampiyon olamaz ise yarıştan koparsa bunun tek sorumlusu Adnan polat ve kuruludur.

Demiştim bu adnan polatın gelişi galatasarayın cok daha kotu gunlerın yasamasına önceliktir. .Nitekim başladı bu.
Karar Skandal.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Hayırlı olsun GS ye ıyı bır teknık dırektor degıldı kendısı kardan cok zararı vardı

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Demiştim bu adnan polatın gelişi galatasarayın cok daha kotu gunlerın yasamasına önceliktir. .Nitekim başladı bu.
Karar Skandal.

Bende aynen düşünmüştüm nitekim de düşündüklerim oluyor.

Bu arada bu istifa ve geçen hafta basının ortaya attığı bir haber çelişiyor bence.Acaba Daum mu gelecek??

hidayet

hidayet

Üye
gidişine üzüldüm desem yalan olur :lac:
umarım iyi bir teknik adam gelir gönlümdende lucescu geçiyor :ok2:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Ligin son haftalarına gelinmiş takım sampiyonluk mucadelesi verirken adamlar teknik direktör değiştiriyorlar şaka gibi gerçekten saçma..Yeni teknik direktör ne fayda sağlar. Bunu düşünemiyen yöneticilere ne denir bilmiyorum ki.
?

Galatasarayın şampiyon olamaz ise yarıştan koparsa bunun tek sorumlusu Adnan polat ve kuruludur.

Karar Skandal.

Feldkamp'ı yönetim göndermedi.Kendisi gitmek istedi istifa etti.Yorum yapmadan önce olayı iyice bi anlasaydın yazdığın o kadar cümle havada kalmazdı.

karakas_25

Üye
tüm gslilere hayırlı olsun böylesi daha iyi olacak emin olun

ouSahin

ouSahin

Üye
onun istafa etmesine yardım eden basın ve yönetimden isimler olmuştur:)

Bence Kalli oldugu sürece Galatasaray Şampiyonluk Yarışından Uzaklaşır dı iyi oldu böylesi:oke:

Takımdaki usta isimleri bitirdi takımı genç ve tecrübesiz oyuncularla doldurdu...Çok Saçmaladı Sen Avrupa Kupalarında Mücadele etcek bir takımdın gençlerin tecrübesi yok maça çıkardı derbiler desen ayrı bir konu... iyi oldu Hayırlı olsun inş. Daha saglam bir teknik adam gelir.... Fatih Terim,Lucescu,Gerets Kalitesinde;)

ukalgs

ukalgs

Üye
kaç aydan beri kalli istifa deye deye en sonunda istifa ettirmeyi başardık:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt