Federasyon Kararını Açıkladı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Federasyon Kararını Açıkladı..
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün saat 15.30’da İstanbul Swissotel’de toplandı. Savcılıktan gelen belgeleri inceleyen TFF Etik Kurulu, raporunu yönetim kuruluna sundu VE TFF yönetimi 17.30 sularında toplantıyı noktaladı. Yönetim Kurulu toplantısının ardından saat 17.30’da Swissotel Asuka Salonu’nda basın toplantısı düzenleneceği açıklanmıştı. Bu toplantı 17.45 itibariyle gecikmeli olarak başladı.

Neredeyse bir basın ordusunun takip ettiği toplantıda alınan kararları TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar açıkladı.

-İŞTE AÇIKLAMA-

Futbolumuzun olağanüstü günlerden geçtiği bu günde kanun ve talimatların kendilerine tanıdığı sınırla yaşanan aşamaları Etik Kurulu'nun incelediğini belirten TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, şüpheli kulüplerle dosya paylaşımı yapılamadığı için savunma hakkı yapılmadan disiplin yargılaması yapılamayacağını kaydetti.

Aydınlar, söz konusu soruşturmada söz konusu belgeleri şüphelilerin bizzat görememleri, TFF'ye teslim edilen belgelerin, belgelerin bütününü oluşturmaması, soruşturmanın daha sonra büyümesi ve bu belgelerin de TFF'ye ulaşmaması nedeniyle, disiplin yargılamasının adaleti için eksik belgeler tamamlanmadan karar alınamayacağını kaydetti.

Aydınlar; "Gerekli delillere tamamen erişilmeden, vicdani karara hükmetmememin, adil ve doğru olmayacağını öngörüyoruz" dedi.

"Gizlilik kararı kaldırılmalıdır" diyen Aydınlar, iddianamennin kabul edilmesi ve savunma hakkının oluşması gerektiğini ifade ederek; "Etik Kurul tüm belgeler ele geçtiğinde nihai karar alacaktır" dedi.

Ancak Aydınlar, soruşturmada adı geçenlerin PFDK'ya tedbirli olarak sevkedildiğini açıkladı.

-İŞTE PFDK'YA SEVKEDİLENLER-

Tutuklama kararı olan Şike ve Teşvik Pirimi eylemi nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevkedilen isimler;
Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Tamer Yelkovan, Cemil Turan, Serdal Adalı, Tayfur Havuçtu, Ahmet Ataş, İbrahim Akın, İskender Alın, Mecnun Otyakmaz, Ahmet Çelebi, Korcan Çelikay, Bülent Uygun, Ümit Karan, Ömer Ülkü, Coşkun Çalık

Tutuklama kararı olmayan Şike ve Teşvik Pirimi eylemi nedeniyle tedbirli olarak PFDK'ya sevkedilen isimler;
Serdar Kulbilge, Cengiz Demirel, Erdem Konyar, Yavuz Ağırgöl, Serdar Belkin, Mehmet Şen, Hikmet Karaman, Serkan Acar, Zafer Önder İpek, Alaattin Yıldırım, Hasan Çetinkaya, Gökçek Vederson, Fazlı Özdemir, Zafer Tüzün, Beşir Acar, Yılmaz Vural, Sezer Öztürk, Emmanuel Emenike, Mahmut Boz, Mehmet Yıldız, Levent Eriş, Sadri Şener, Recep Denizer, Can Arat, Önder Turacı, Nevzat Şakar, Osman Murat Özaydınlı, Ekrem Okumuş, Fırat Kocaoğlu, Zafer Demiray, Mehmet Oflaz, Murat Öztürk, Semih Şentürk.

Kaynak:ajansspor.com

India

India

Üye
daha ne bulcak hala gereken delillere tamamen erişilemedi diyor

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Şimdi Fenerbahçeliler susuyor , atıp tutanlar yorum yapıyor ...
Evet dinliyoruz beyler ...

Samsun55''

Samsun55''

Üye
aaa kimse yazmamış konuya, bak sen şu işe, oflineler heralde :d:

India

India

Üye
artık fenerasyonun sizi düşüreceğine inanmıyorum umarım uefadan çok ağır cezalar alırız da ders olur birilerine

Samsun55''

Samsun55''

Üye
platiniyi fener borsaya bildirdi bişey olmaz :ehe hahah :D

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
India

India

Üye
işte fenerbahçeli mantığı... tamam siz haklısınız dünyayıda fenerbahçe kurtardı zaten

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Şike yapan kulüplerin şike yaptığı kesin bir şekilde belgelenirse bu takımların sadece ligden düşürülmesi yetmez en az -30, -40 puanla düştükleri ligden başlattırılmalarının yaanında 1 sezon da seyircisiz oynama cezaları verilmeli. Bakın bakalım ondan sonra değil şike yapmak şike kelimesiniz sözlüklerinden beyinlerinden bir daha gelmemek üzere çıkarırlar. Aynı tas aynı hamam devam ederse bu millet ancak Türkiye sınırları içerisindeki şampiyonluklarla kendini avutur durur. Şike Avrupa'da sökmediği için kasaba hatta köy takımlarına elenip geliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: India ve fireman87
fireman87

fireman87

Üye
Bakalım aziz baskanın içeride bulunduğu zaman zarfının hesabını kim verecek, bizdeki bu sistemi sevmiyorum. Adamlar soruşturmak için bile içeriye atıyorlar..

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bakalım aziz baskanın içeride bulunduğu zaman zarfının hesabını kim verecek, bizdeki bu sistemi sevmiyorum. Adamlar soruşturmak için bile içeriye atıyorlar..

Bende onu çok merak ediyorum inan ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...