Fbi sorusu akillar çalişsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ismayilov_1995

Üye
    Konu Sahibi
Valla benim saat kolumda takılı oldugunda uyutmuyor beni. Tabi bu iste benim asırı takılmamda var. Televizyon sesinde uyurum ama ufacık bı seste uyuyamam.

Iste Budur GERCEK BI ORNEK BI SAAT SES CIKARA BILIR BUNU KANITLAMAK ICIN MUTLAKA MYTHBUSTERS proqrammi yapmali ? :)

Tesekkurler bilgi icin

DDorlion

DDorlion

Üye
Mitin soruları yokmuydu :P:

__xXx__

__xXx__

Üye
bence kızın yatağının altında bi kutu vardı kutuda da pil vardı pil almak için bakti

ismayilov_1995

Üye
    Konu Sahibi
bence kızın yatağının altında bi kutu vardı kutuda da pil vardı pil almak için bakti

Evet buda cok guzel bi fikir hic aklima gelmemisti.

olen arkadasi belki saatle uyumayi sevmiyordur .

fayzteck

fayzteck

Üye
Kol saatinden çıkan sesin duyulması için ortamın aşırı sessiz olması lazım.bence o saat daha önce orda yoktu.yani saat bozuk olarak o ölmeyen kızın yatagn altındaydı.katil kızı oraya koyarkende saati alıp duvara astı.ölmeyen kızda duvarda bozuk olan saati görünce hemen egilip yatagn altına baktı.ve ceset :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Korkuyla yatagın altına bakıyor. soru yu çnce dogru anlamak lazım. Yatagın altına bakmadan önce bir sebebden ötürü korkması lazım

HaqperesT

HaqperesT

Üye
olen kendisi olmasın zaman durmus :) :ehehe:

fayzteck

fayzteck

Üye
Kendi yatagn altında duran bi bozuk saatin gezip geldikdn sonra duvarda asılı görsen korkmaz mısın dostum ne oluyo diye ? Evde 2 kız yaşıyolar.dogal olarakda kız korkup saatin eski yerine egilip bakıyo.

__xXx__

__xXx__

Üye
bence olay şöyle
bu kız bir sapık eski sevgili vs den ölüm tehditleri alıyordu o saat zaten durduğu için yatağın altındaydı kız gece çıktı diğer angut gitti bunun yatağına yattı katil eve geldi işini karanlıkta bitirmek istedi işini bitirdikten sonra kızı yatağın altına saati duvara yerleştirdi kiz eve geldi farin ışığı duvara yansıyınca yatağın altına baktı ve arkadaşının cesetini gördü

Till_Lindemann

Till_Lindemann

Üye
1-Saatin durmuş olduğunu görünce yeni pil takmak için yatağın altındaki pil stoğuna yöneldi ve cesedi gördü.
2-Cesedin kokusunu aldı.
3-Kız şizofren bir katil.Kendi arkadaşını gebertip yatağın altına atar ve yatarken oraya bakıp dehşete düşer.
4-Ceset ne arar la yadagın altında.Ben 55 yaşındayım ceset görmedim yatağın altında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt