Fazla Bilgisayar Kullanmanın Zararları

Sponsorlu Bağlantılar

NoScatter

NoScatter

Üye
    Konu Sahibi
Fazla Bilgisayar Kullanmanın Zararları
Toplum olarak Çoluk çocuk olarak bilgisayar başında saatlerce vakit geçirmeyi severiz ama bunun zararlarının farkında mıyız?

Bilgisayar başında iş veya eğlence gereği saatlerce oturuyoruz ve bu durumdan da oldukça memnunuz ama zamanla bilgisayar başında fazla oturmanın zararlarını da bizler çekiyoruz. Bilim adamlarının yaptık bir araştırmaya göre bilgisayar başında saatlerce oturan bir kişinin aşırı kilo verme ve kalp krizi geçirme riski diğer insanlara göre oldukça yüksek. Bununla birlikte de bililim adamları bilgisayar başında çok fazla oturmanın ölümcül olabileceğini de açıklamıştı.

Peki, ama bilgisayar başında oturuyorsam sporda yapıyorum! Bunu hiç faydası yok mudur? Her ne kadar sporda yapsanız bilgisayar başında fazla oturmak kişinin başına dert açar belki bu derleri o an fark edemezsiniz ama sonradan büyük acılar çekebilirsiniz.

merty24

merty24

Üye
herseyin fazlası zarar :bye2:

Aksi

Aksi

Üye

Bana yasak normalde saglık sorunlarım yuzunden ama ben masalah 7/24 netteyım :D
benım gıbı olmayın arkaadslar (:

NoScatter

NoScatter

Üye
    Konu Sahibi
:D Napacan Ama Bağımlılık Gibi Birşey Bu

--------------- Ekleme ---------------

her türlü sorun çıkıyor bide oturnca

izmirligenc

izmirligenc

Üye
tesk bilgi icin

Aziz™

Aziz™

Üye
kullanmayanda diğer tarafa erken yolculuk yapabiliyor insanın kendisini aşırı kısıtlaması doğru değil bence:)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
aslında hiç birimiz dikkat etmiyoruz bu konu önemli bir konu

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
herseyin fazlası zarar :bye2:

arkadaşa katılıyorum:oke:ama bizim milletimiz pc den internetten vazgeçmez. koca koca adamlar tanıyorum karıları çalışıyo kendileri 7/24 internet başındalar

Üst Alt