Fayda Bende Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
Fayda Bende Kampanyası
Size uygun kampanyaları ve avantajlı tekliflerimizi sunabilmek için, aboneliğiniz süresince hatlarınıza ait bilgileri işleyip fırsatları iletebiliriz. Onay vermek için KABUL yazıp 2222'ye gönderin. Üstelik hemen 1 ay Turkcell'lilerle BEDAVA mesajlaşma kazanın! Kampanya 24 Temmuz 2013 tarihine kadar geçerlidir.


  • Veri İşleme İzni Nedir?
    Veri/bilgi işleme izni hakkında detaylı bilgi için .
  • Fayda Bende kampanyası nedir?
    Veri İşleme İzni bulunmayan Bireysel abonelerin, Turkcell’in avantajlı tekliflerini kendilerine sunabilmemiz için hatlarına ait bilgileri işlememize onay vermeleri durumunda, çeşitli hediyeler kazanabildikleri kampanyadır.
  • Katılım için SMS göndermek gerekir mi?
    Evet. Müşterinin katılım için her teklife ait geçerli olan mesaj metnini belirtilen kısa numaraya mesaj atması veya Turkcell tarafından iletilen kampanya bilgi mesajına istenilen yanıtın dönülmesi gereklidir.
  • Teklifler aşağıdaki gibi olup, belirtilen kısa numaraya belirtilen mesajı gönderen, bireysel ve veri işleme izni olmayan aboneler, o teklifin katılım kriterlerine uyuyor olmaları durumunda söz konusu faydadan yararlanabilirler.
    • 1 ay geçerli Turkcell’lilerle ücretsiz mesajlaşma: 1000 yazip 3557'ye veya KABUL yazıp 2222'ye gönderen faturalı hat sahibi aboneler, (Maksimum 1,000 SMS ile sınırlıdır)
    • 1 gün geçerli Turkcell’lilerle 30dk konuşma: 30DK yazip 2197'ye gönderen faturalı ve faturasız hat sahibi aboneler (Genc veya GencPlus tarifedeki faturasız hat sahibi aboneler bu tekliften faydalanmaz)
    • 1 gün geçerli 10 TL: FIRSAT yazıp 2197'ye gönderen faturasız hat sahibi aboneler. (Genc veya GencPlus tarifedeki faturasız hat sahibi aboneler bu tekliften faydalanmaz.Sınırsız ve aşımsız paketlerle birlikte kullanılamaz.Ses,data ve SMS için geçerlidir.)
    • 1 ay geçerli her yöne 100SMS: UYGUN yazip,2197'ye gönderen faturalı hat sahibi aboneler, (Maksimum 1,000,000 kişi bu tekliften faydalanabilir,sonrasında teklif kapanacaktır),
    • 1 ay geçerli Turkcell’lilerle 60dk konuşma: IZIN yazıp 2197'ye gönderen faturalı hat sahibi aboneler,
    • 1 gün geçerli heryöne 30dk konuşma: ONAY yazıp 2197'ye gönderen faturalı hat sahibi aboneler,
    • 1 gün geçerli heryöne 60dk konuşma:TEKLIF yazıp 2197'ye gönderen faturalı hat sahibi aboneler,
    • 1 hafta geçerli 100MB: 100MB yazıp 2197'ye gönderen faturalı ve faturasız hat sahibi aboneler,
    • 1 ay geceleri geçerli 100 MB: GECE100 yazıp 2197'ye gönderen faturalı ve faturasız hat sahibi aboneler,(Gece 02:00-Sabah 11:00 arası geçerlidir.Sınırsız ve aşımsız paketlerle birlikte kullanılamaz),
    • 1 ay geçerli Facebook Paketi: EVET yazıp 2197'ye gönderen faturalı ve faturasız hat sahibi aboneler,(Maksimum 1,000,000 kişi bu tekliften faydalanabilir,sonrasında teklif kapanacaktır.Sınırsız ve aşımsız paketlerle birlikte kullanılamaz.Facebook paketi olan aboneler bu paketi alamazlar )
    • Sarı Kutu'da 300 Puan: OZEL yazıp 2197'ye gönderen Sarı Kutu üyesi faturalı ve faturasız hat sahibi aboneler.
  • Kampanya faydasından kaç kez yararlanılabilir?
    Kampanya dönemi başında veri işleme izni olmayıp, Kampanya dönemi boyunca her teklif için belirtilen mesajı ilgili numaraya mesaj atan aboneler veri işleme izinlerini vermiş olurlar ve mesaj atarak izni verdikleri SES hatları için söz konusu tekliflerden faydalanabilirler.
    Bir hattın vermiş olduğu izin, hattın bağlı olduğu TCKN altındaki tüm hatlar için geçerlidir. Kampanya dönemi içerisinde iznini iptal ettirmiş olan aboneler, tekrar kampanya döneminde izin vermeleri durumunda ikinci kez tekliflerden yararlanamazlar. Fayda, iznin verildiği anda ve yapılacak bilgilendirme SMS’ini takiben başlar. Kampanyada yalnızca izni vermiş olan hat ve tek bir tekliften yararlanabilir.






Edit 1 : Kampanya 30 Ağustos 2013 tarihine kadar uzatıldı.
Edit 2 : Kampanya 31 Ekim 2013 tarihine kadar uzatıldı.
 
Son düzenleme:


TERRORVISION

TERRORVISION

Üye
Sadede Gel Bunlar beles mi diil mi :)
 
Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
Kampanya 30 Ağustos 2013 tarihine kadar uzatıldı.
 

ferroli52

Üye
:(
 
Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
Kampanya 31 Ekim 2013 tarihine kadar uzatıldı.
 


Üst Alt