epts Üye Şu an one x imde viperx kullanıyorum . Gerçi arhd ve cyanogende kullandım ama bunda daha çok seçenek var
Şu an one x imde viperx kullanıyorum . Gerçi arhd ve cyanogende kullandım ama bunda daha çok seçenek var
Türe Üye serkaon' Alıntı: Pardus HD Rom S4 Edition for Galaxy S3. Enfes bir rom. Genişletmek için tıkla ... Aynen müthiş hızlı gerçekten
serkaon' Alıntı: Pardus HD Rom S4 Edition for Galaxy S3. Enfes bir rom. Genişletmek için tıkla ... Aynen müthiş hızlı gerçekten
systemchi Üye Galaxy W Cyagenmod 10.1 Alpha 2 Şimdi hala gelişim aşamasında ama eksikleri olmasına rağmen çok stabil.
Galaxy W Cyagenmod 10.1 Alpha 2 Şimdi hala gelişim aşamasında ama eksikleri olmasına rağmen çok stabil.
Amaru Shady Üye Türe' Alıntı: Aynen müthiş hızlı gerçekten Genişletmek için tıkla ... nesi hızlı ne kadar hızlı
Türe Üye Amaru Shady' Alıntı: nesi hızlı ne kadar hızlı Genişletmek için tıkla ... Baya Ama şimdi Sotmax 'a döndüm bu rom da 10 numara olmuş
Amaru Shady' Alıntı: nesi hızlı ne kadar hızlı Genişletmek için tıkla ... Baya Ama şimdi Sotmax 'a döndüm bu rom da 10 numara olmuş