Fature Points ile App Store'deki uygulamaları ücretsiz indirin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

koc61

Üye
    Konu Sahibi
Fature Points ile App Store'deki uygulamaları ücretsiz indirin!
Geçen aylarda tanıttığım FreeMyApps'e bir diğer seçenek olan ve topladığımız kredileri daha fazla yerde kullanabilmemize olanak sağlayan Fature Points sizlere tanıtacağım.

FreeMyApps ile aynı mantıkta çalışıyor ama ben ilk kez duyanlar için anlatayım.Fature Points'in bize önerdiği sponsor uygulamaları indirerek puan topluyoruz sonra bu puanlarımız birikince bunlar ile iTunes Gift Card gibi şeyler alabiliyoruz.

1-Aşağıdaki linke iPhone,iPad veya iPod Touch'unuz üzerinden Safari kullanarak.
(Linki Google Short URL aracılığla kısalttım, buradan okuyup girecekler için.)
2-Siteye girdikten sonra sol üst tarafta bulunan SignUp kısmına girin.
Not:Eğer +50 kredi ile başlamak istiyorsanız.Sözleşmeyi kabul ederken en üst kısımda kod girme alanı olacaktır bu kodu girerek +50 ile başlamanızda mümkün "DEA7ZK"
3-Lets Go'ya girin ve karşınıza çıkan yükleme penceresini onaylayın ve yükleyin.
4-Sisteme kaydınızı gerçekleştirdiniz şimdi ise tek yapacağınız siteyi belli aralıklarla takip edip yeni uygulama geldikçe indirmeniz olacaktır.Biraz uzun sürecektir kredi biriktirmek ama dediğim gibi ara ara girip bakarsanız pek uğraşmadan puan toplayabilirsiniz.

Bu tür sistemler birbirine aynı şekilde kuruluyor eğer görsel bir şey olmadığı için kurulumda zorladıysanız veya bu sistemle aranız biraz limoni ise size daha önce açtığım FreeMyApps konusuna bakmanızı öneriyorum.Bu sisteme nazaran daha kolay kredi toplanabiliyor ama harcayabileceğimiz yer seçenekleri oldukça az.

http://www.maxicep.com/ios-sistem-a...tli-uygulamalari-ucretsiz-indirin-704476.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt