Faturasız hatlara da cayma bedelli kontrat kampanyaları istiyoruz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Faturasız hatlara da cayma bedelli kontrat kampanyaları istiyoruz
Faturalı hatların başka operatörlere geçmesini engellemek amacıyla faturalı hatlara özel bir sürü cayma bedelli kampanyalar var. Faturasız hatlar içinse hiçbir kampanya yok. Yani Turkcell aman faturalılar bir yere gitmesin; faturasızların da keyfi bilir gibi bir tutum içerisinde mi? Neden faturasız kullanıcılar için bu tarz kampanyalar yok???:@

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Onuda geçtim ben 5 yıldır Turkcelliyim yeni geçen Avealıya bana tanıdığı hakkın 2 katını tanıyor 150 yükle 5 saat bedava kazan olurmu öle şey bana daha çok hak tanıması lazım böle kalırsa kimse kalmaz Turkcellde hatta bizzat Turkcell Ekstrada söyledim bizim yapabileceğimiz birşey yok dedi.

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Aslında ordan oraya taşıyacaksın numaranı. Sen taşıdıkça onlarda vergilerini ödeyip zarara girecekler.

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
Çevrem Turkcell olmasa bi sn kalmam Turkcellde ama bu gidişle toplu geçişler yapıcaz.

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Ya aslında Avea'ya geçince 300 dakika her yöne veriyor 2 ay boyunca; o bitince bakarız Vodafon sonra bakarız Turkcell bu şekilde ordan oraya geçip ucuza konuşabiliriz

ilo53

ilo53

Üye
numara tasımada hangısınde kampanya var o hatta doncen sonra beyenmedıysen don turkcell

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Bencede madem öyle işte böyle. Nasıl olsa herhangi bir sınırlama yok.

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
hattın açılmasıda 6 gün sürüyor ama :S

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Bence yapalım arkadaşlar bizi düşünmeyen küçümseyen GSM şirketleri biraz zarar etsin :)

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
18 yaşının altında olmasam yapılmayacak şey değil ama :/

bungee

Üye
Faturasız hattın doğasına aykırı söyledikleriniz. Adı üstünde faturasız.

Hadi kontrat yaptınız diyelim, 2-3 ay sonra kaçtınız gittiniz, ne olacak? Hat faturasız, cayma bedelini kim ödeyecek?

Mr-Trojan

Mr-Trojan

Üye
,Kontörden alınan vergilerden haberin vardır herhalde her hafta zam üstüne zam yapılıyor faturasız hat dediysekte bedava yaşamıyoruz.

yeumyang

yeumyang

Moderator
sana sonuna kadar katılıyorum use2000

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
2 ay sonra yüklememek mi? O zaman bana verdiği hizmeti kesiyor zaten. Faturalı hatlarda cayma bedeli olarak 2 gün bedava + ya her yöne 120 ya da şebeke içi 180 dk. ücretsiz veriliyor hemde her ay. Faturasız hatlarda da aktiflik süresi sona ereni bu haklardan mahrum bırakırsın olur biter :oke:

paradox1026

paradox1026

Üye
linkin Turkcell'le iletin bence

use2000

use2000

Üye
    Konu Sahibi
Günün fırsatı kampanyasında bile ayrımcılık yapıyorlar :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt