Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Hayır tabiki.Mega Yeni değil mi bu?
Önceden 19₺ Mega Yeni vardi ondan sordum.Hayır tabiki.
Benim tarifem de 19tl idi sms geldi 8 mart itibari ile 21tl olacak diye.
Daha 5 ay olmadı bu vodafone de iyice tozuttu
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
600 DK 1000 SMS 3 GB internet olan Mega tarifesi onu bilmekteyim o olsaydı zaten Faturasız Esnek demezdimÖnceden 19₺ Mega Yeni vardi ondan sordum.
Konuştuğunca internet mini paketiSize gelen aynı tarife mesajı mı ?
600 DK 1000 SMS 3 GB internet olan Mega tarifesi onu bilmekteyim o olsaydı zaten Faturasız Esnek demezdim
Konuştuğunca internet mini paketi
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bulunduğum yerde hiç Türk Telekom şebekesi yok maalesef yoksa bildiğim güzel tarifeler vardır.•Türk Telekom'da: 5GB İnternet, 1000 DK
yada, 4GB İnternet, 1000 DK, 1000 SMS: 25₺
•Kredi Kartı ile Yüklemede de anında 1 GB Hediye.
•4.5G Kalitesi de Tartışılmaz.
Zaten Operatörlerin, Kaliteleri bölgelere göre değişkenlik gösteriyor. Örneğin, Vodafone bazı ilçelerde çok Hızlıdır. Türk Telekom, yavaşdır. Yada, Türk Telekom hızlıdır. Vodafone yavaştır.Bulunduğum yerde hiç Türk Telekom şebekesi yok maalesef yoksa bildiğim güzel tarifeler vardır.
Çaktırmadan değil bilgi veriyor mesaj da olduğu gibivodafona bak sen çaktırmadan artış yapıyo çok kurnaz bu vodafon. Nasıl olsa müşteri bende diyo.
Tamam işte müşteri nasılsa bende diyo veriyo gazıÇaktırmadan değil bilgi veriyor mesaj da olduğu gibi
Nasılsa bende diye bir durum olamaz özellikle faturasız bir hat için özgürlük vardır. Çekim kalitesi bakımından bakınca bulunduğum yerde bunu kullanıyorum, yoksa değiştirmek geçiş yapmak ücretsiz.Tamam işte müşteri nasılsa bende diyo veriyo gazı
İyiki bıraktım şu vodafonu bıraktığımdan beri sabit ödüyorum aman göz deymesin
Tamam faturasız hat hiçin özgürlük vardır doğrudur fakat fiyat yükselmezse özgürlük vardır. Tabiki bulunduğunuz konum vodafonda iyi ise tercihiniz odur.Nasılsa bende diye bir durum olamaz özellikle faturasız bir hat için özgürlük vardır. Çekim kalitesi bakımından bakınca bulunduğum yerde bunu kullanıyorum, yoksa değiştirmek geçiş yapmak ücretsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?