Faturalılara "Ozel Müşteriler hizmet merkezi"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Faturalılara "Ozel Müşteriler hizmet merkezi"
Ozel Müşteriler hizmet merkezi

Turkcell faturalı hatlara özel bir hizmet yapmış. Bugün faturalı hattımla müşteri hizmetlerini aradım, sesli yanıt sisteminde yenileme yapılmış. Önce iki seçenek sunuyor.

1. "Ozel Müşteriler hizmet merkezi" müşteri temsilcisine bağlanmak için sıfıra basın

2. Sesli yanıt sisteminde işlem yapmak için bire basın.

Nasıl bir değişiklik yaptıklarını ve nasıl bir özel hizmet verdiklerini Daha denemedim. Deneyen olursa yazsın.

Hemen hazır karttan aradım ama, hazır kart müşteri hizmetlerinde değişen birşey yok, aynı sistem. Yani bu değişiklik ve özel hizmet dedikleri sadece faturalı hat ile yapılan aramalarda gözüküyor. Merak eden varsa arasın baksın. Tabiki faturalı iseniz.

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
Bence güzel birşey....

paradox1026

paradox1026

Üye
ayrımcılık:(

sonimparator22

Üye
kesinlikle ayrımcılık diyemeyiz aynı şekilde 4440532 numaradan arayan bireysel hazırkart aboneleride yararlanabilir sizi hazırkart kullanıcısı diye ayırmıyor bilginize

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kesinlikle ayrımcılık diyemeyiz aynı şekilde 4440532 numaradan arayan bireysel hazırkart aboneleride yararlanabilir sizi hazırkart kullanıcısı diye ayırmıyor bilginize

hayır arkadaşım o numaranın bir kıymeti yok. Önemli olan hangi numaradan aradığın. Hazır kartlı olan ister 4440535, 4440535, 4440530 Arasın farketmet normal şekilde karşılanır. Ama faturalı hattınızdan yukarıdaki numaraların hangisini ararsanız arayın özel hizmetten yararlanabilirsiniz. Bu bir ayrımcılık değil. Çünkü faturalı hat turkcelle bağlı olmak demek. Hazır kart ise ne zaman ne yapacağı belli olmayan abone olarak değerlendiriliyor. Tercih sizin.

Salihyet

Salihyet

Üye
5-10 kontör gönderin de birine soralım işin aslını x)

bungee

Üye
Yeni aldığım faturalı hattım normal menü ile, 10 küsür senelik hattım bahsedilen menü ile karşılanıyor.

Hoşuma gitti. En azından müşteri temsilcisine bağlanmak için 6-7 kez 0'a basmak zorunda kalmayacağım.:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt