Faturalılara 1.Dakikadan Sonra Hergün 1ay boyunca 60 Dakika BEDAVA!(Detaylar Eklendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Faturalılara 1.Dakikadan Sonra Hergün 1ay boyunca 60 Dakika BEDAVA!(Detaylar Eklendi)
Faturalı Hat kullanan arkadaşalr EVET yazıp 7075'e kısa mesaj gönderip 30 gün boyunca 1 dakika konuşmadan sonra 1 SAAT Turkcell�lillerle bedava konuşabilirler.

kampanyaya katılım ilk 100.000 abone ile sınırlıdır

Detaylar:
3 ay boyunca 30 Dakika altı konuşan aboneler için geçerlidir
Her gün 1 dakikadan devam eden konuşmaların ücretlenmesi bedavadanmı düşecek kesin değil
Kampanya bilgileri müşteri temsilcisinden alınmıştır
Kesinleşmeyen bilgi için Turkcell beni arayacak bilgi verecek o zaman ekleme yaparım
Hediye dakika HERGÜN! Kazanabilirsiniz!(Tam Net Değil)
Kampanya 48 Saat içinde Duyrulacaktır

solgun50

solgun50

Üye
toplamda 30 günde 1 saat çok az yani hergün 1 saat olmaması saçma...

PASAOGLU1

PASAOGLU1

Üye
paradox1026
arkadaşımıza teşekkürler yenice gönderdim oldu ayrıca türkcell online sitesine baktım oradada gözüktü.

sizinde katılmanızı tavsiye ederim.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
süperrrr :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Turkcell'in sitesinde link yok arkadaşlar. Kampanya katılım kaydınızı Online İşlem Merkezinden kontrol edebilirsiniz.

use2000

use2000

Üye
Kayıt ücretli mi acaba? Telekom da benzer bir kampanya yapmıştı aylık 19 TL katılım ücreti vardı.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Katılım ücretsizdir. Online İşlem Merkezi, Ücretsiz Kullanım bölümünden takip edebilirsiniz.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Turkcell'e ne oldu böyle. Saman altından şu yürütüyor. Helal be helal. Ne diyeyim. Önce kontörlulere sonra faturalılara. Aynı gün içinde iki bomba. Lakin buruk sevinç oluyor biraz, kısıtlı yapıyor. Gösterişli olsun 1milyon katılım sınırı olsun. En azından faydalanıyoruz. Şükürler olsunki son senelerde konuşmaktan bir hal oldum. Yakınımdakiler de konuşa konuşa bir hal oldu. Dur bakalım daha neler çıkacak. Haber için teşekkürler.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
hem faturalı ya geçtim hemde bu tarifeye

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
ya ben mesaj gönderdimde bir sonuç alamadım acaba paketim var diye vermiyorlarmı...120dakika herkesle...

cool_eagle

Üye
ben çok konuşuorum ama yinede oldu:D

arslansem

arslansem

Üye
Yine bize ekmek yok.Kampüslüyüz kontürlüyüz kardeşim :ehe

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Konu İçin Teşekkürler!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt