Faturalı Vodem Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NoScatter

NoScatter

Üye
    Konu Sahibi
Faturalı Vodem Kampanyası
Kim demiş 3G'nin nimetlerinden faydalanmak için cep telefonu şart diye?
3G teknolojisinin dünyadaki öncüsü Vodafone ile geniş düşünün. Şimdi Vodem'lerle yani Vodafone Mobil Modem'lerle dilediğiniz zaman, istediğinz yerde bilgisayarınızla internete bağlanabilir, süper hızlı internetin keyfini özgürce yaşayabilirsiniz.



Vodafone 1 GB veya 5 GB'lık Hesaplı İnternet Paket'lerinden herhangi birine 12, 18 veya 24 aylık taahhütte bulunan herkese, birbirinden şık Vodem'lerden biri hediye veya küçük bir ek ödemeyle!. Ayrıca, 18 veya 24 aylık taahütte bulunanlara, ilk 3 aylık fatura dönemi boyunca seçtikleri paket %50 indirimli!




K3520 Vodem

Yeni Vodafone 3G destekli K3520 Vodem cihazı yüksek hızlı cep telefonu şebekesi üzerinden bilgisayarınızı internete bağlamayı sağlar. "Tak ve Çalıştır" sistemiyle çalışan K3520 Vodem cihazınız ile doğrudan bilgisayarın USB Stick girişinden bağlantı kurarak web'de gezinebilir, e-postalarınıza erişebilir ya da SMS gönderip alabilirsiniz.

K3520 cihazı 3G lansmanıyla beraber 7.2 Mbps'a kadar indirme (download) hızını destekleyerek abonelerimize yüksek hızda internet erişiminin de önünü açıyor olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt