Faturalı ve uygun fiyatlı olmak kaydıyla nakit Galaxy S veya N8 arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
Faturalı ve uygun fiyatlı olmak kaydıyla nakit Galaxy S veya N8 arıyorum
Başlıkta belirtildiği üzere temiz kullanılmış, özellikle kılıf ve ekran koruyucu ile kullanılmış temiz bir cihaz arıyorum

zerocool54

Üye
eylül 2010 da alınmış,garantili,faturalı, kutu içerikli,arka ve ön jelatinleri bile çıkarılmamış,alındığı günden beri kılıfla kullanılmış sorunsuz nokia n8 satıyorum.fiyat 800 tl.istanbul içi elden teslim.

----------Eklendi @ 15:08:54 ---------- Yazıldı @ 13:44:20 ----------

özel mesaj gönderemiyorum,hata veriyor.cihazımı paralel ithalat yada anlık kampanyalar ile kıyaslamayın,fiyatım sondur.

MirzaDadas

MirzaDadas

Üye
bende n8 var . actigim konudan resimlerine bakabilirsin.. cizilmez gorunmez kilifla kullanilmistir butun aksesuar saglam aralik 2010 da nokia shopdan alinmistir servise sadece guncelleme icin gitmistir hic bir sorunu yok.. fiyat ise son 750 dusunuyorum...

olciay

olciay

Üye

Buda ilanım ...

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
teklifleriniz için tşk.

arama işini bir süre beklemeye alıyorum...

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
Temiz bir N8 için aramaya devam.

Lütfen mantıklı fiyatlarla gelin. Ölücü değilim ama elinizdeki ürünün hakkını vermek gerek.
Grey ürünlerin nakit fiyatı 850.-TL den başlıyor, teklif verirken 2. el grey ürünlere sıfıra yakın dist. fiyatı vermeyin.

Temiz, mümkünse kılıf ve koruyucu film ile kullanılmış, faturalı, Distribütör garantili Nokia N8 için tekliflerinizi bekliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt