Faturalı mı yoksa Faturasız hat mı kullanıyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Faturalı mı ön ödemeli hat mı kullanıyorsunuz?

• Faturalı Hat

Kullanılan: 234 48.9%
  • Ön Ödemeli Hat

Kullanılan: 245 51.1%

• Kullanılan toplam oy
    479
0MG90

0MG90

Üye
Turkcell faturalı kullanıyorum (gnctrkcll avantajları da var)
Eskiden HazırKart kullanırdım ama o çok sıkıntı artık, fatura daha kolay geliyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Türkcell faturalı hat kullanıyorum diğer operatörlerden daha kaliteli bir hizmet sunduğunu düşünüyorum.

Hafız63

Hafız63

Üye
3 tane vodafone hat kullaniyorum biri faturali diger ikisi kontorlu faturasiz sebebide Vodafone de cok hediye var
Avea faturalıya geçmiştim çünkü 25 liraya her yöne 1000 dk, 1000 sms, 2 gb internet veriyor.
Aveada ayni tarife faturasizda var niye faturali kullaniyorsun ki

androfilex

androfilex

Üye
Vodafone Freezone Faturasız. Fiyatı uygun çekim kalitesi benim için yeterli

salock

salock

Üye
Telefonu hatsız kullanıyorum en iyisi bence :ehe

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
8 senelik vodafone maceram sınırsız internet paketini kapatinca bitti. onun yerine türkcelle geçtim 25 tl sınırsız internet + 16 tl konuşma paketi işimi görüyor . bu arada faturasız hat kullaniyorum

Sarangni

Sarangni

Üye
AveA Emniyet Referans kullanıyorum. Faturalı candır. Kart bitti, yükleme zamanı geldi gibi şeyler ile uğraşılmıyor.

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye

Telsim (ön ödemeli)

Tam olarak 15.5 yıllık olan, ilk ve tek hattımı kullanmaya devam ediyorum.:cool

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
vodafone faturasız freezone

codern

codern

Üye
pttcell çünkü çoh ucuz :D

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Türkcell faturasız bir dönem faturalı kullandım ancak hoşuma gitmedi bağımlı olmak taahhüt vermek felan ben canım sıkılınca değiştirmek isterim tarifeyi felan

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Avea Woops faturalı
500dk+5000sms+2gb+sınırsız net(96ksp)
Max 25 tl ediyor.
Daha üstü paket bulamadım.

boran9999

boran9999

Üye
Türkcell Faturalı : tarife ismini hatırlamıyorum ama 8Gb internet 1000 dk sms de var ama belki 1 yılda 2-3 tane atıyorum

Vodafone Faturalı : 3gb internet 1000 dk sanırım 1000 tanede sms var

Z@gor

Z@gor

Üye
Turkcell faturasız hat kullanıyorum. Sebebi ise öğrenci olduğum yıllarda bu iş için ayırmış olduğum bütçeyi aşmamak içindi. Okul biteli yıllar oldu ama alışkanlıktan olsa gerek ki faturasız kullanmaya hala devam ediyorum.

ON9

ON9

Üye
"Para var Huzur var" desem hattımı ve faturalı olduğumu tahmin edersiniz. Ona da bir odeme talimatı. Ohh! Mis valla. Cihazlarımı da hiçbir zaman tarife ile almam. Hep interneti ile alırım. Tarifemi de kafama,ihtiyaçlarıma gore değiştikçe surekli olarak değiştiririm. Türkcell Köyümdeki 3G+ İnternet(20-25Mbps) hızını veren Can operatör. Gerisi Heyecan. Gerenk yok.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Fx.sasser

Fx.sasser

Üye
avea faturalı hat 2 gb sınırsız internet olduğu için duruyorum bana ancak o yetiyor

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Avea kontorlu kullanıyorum . Ikili 500 paketi ucuz ve işimi görüyor . Ayrıyeten fatura ile kim uğraşacak düzenli olarak kontör yükledikten sonra.

AdemOyuklu

Üye
turkcell ön ödemeli faturalı ile kıyaslarsak çok çok ucuz gnctrkcll lyim ve 1000 sms + 500 dk + 2 gb gündüz + 2 gb gece 25 tl :) bu tutar faturalıda 35- 45 arası ne gerek var ki ?

Üst Alt