Faturalı kutulu Galaxy Wonder

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

çomolokko

Üye
    Konu Sahibi
Faturalı kutulu Galaxy Wonder
Evet arkadaşlar cihaz daha sıfır ayarında kutusu dahil bütün aksesuarları orijinal.şarj aleti usb kablosu kulaklık kullanım klavuzu ve faturası.ayrıca ekranda en ufak çizik yok sürekli jelatinliydi.bir de fileli kapak sadece arkayı kapatan.cihazın rengi beyaz. üst modellerle üstünü vererek takasa girebilirim tercihen Galaxy S2 Galaxy Ace2 Galaxy S3 Mini. fiyat pazarlıksız 475 TL. tekrar söylüyorum bu temizlikte bu şartlarda bu fiyata asla bulamazsınız. alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun özelliklerini yazmicam telefonun netten araştırırsınız zaten. önerim kiyas.la sitesinden kendi telefonunuzla wonder kıyaslayıp bakabilirsiniz özelliklerine.iyi günler.ciddi düşünen olursa fotoğrafta eklerim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Alıcı olmayan yorumlar silinir.Lütfen konunuza görsel ekleyiniz aksi halde silinecektir.

srhr190909

srhr190909

Üye
hocam takas olarak düşünürseniz ideos x5 + 80 tl öneriyorum

tuanda

Üye
selamünaleyküm üstad iphone 5 android işletim sistemli 3haftalık telefonla takas düşünürmüsün araya fark neyse konuşalım

çomolokko

Üye
    Konu Sahibi
selamünaleyküm üstad iphone 5 android işletim sistemli 3haftalık telefonla takas düşünürmüsün araya fark neyse konuşalım

iPhone tarzım değil zatende..android işletim sistemli iPhone nası oluyo onu merak ettim açıkçası

çomolokko

Üye
    Konu Sahibi
konu kapatılabilir mi acaba ?

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt