Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Faturali garantili takasa açik atrix
Sponsorlu Bağlantılar
cem_yurukcu
Üye
Konu Sahibi
Faturali garantili takasa açik atrix
KUTULU 1,5 AYLIK Çizik,ezik,vuruk darbe,toz olmayan faturalı ve garantili telefonumu SAMSUNG S1-S2 - 9103- gibi cihazlar öncelikli olarak takaslamak istiyorum.Resim koymadım gerçekten sıfır cihaz sayılır.
fiyat 495 tl
mamix74
Üye
Avea in touch 2
TheCower
Üye
S.a. Hayırlı satışlar. Bende xperia sola var. Sizinle daha önceden de konuşmuştuk ancak anlaşamadık. Eğer kargo ile göndermeyi kabul edersen telefonu inceleyip benimkini geri gönderebilirim.
S.a. Hayırlı satışlar. Bende xperia sola var. Sizinle daha önceden de konuşmuştuk ancak anlaşamadık. Eğer kargo ile göndermeyi kabul edersen telefonu inceleyip benimkini geri gönderebilirim.
yok hocam ya o şekilde olmaz siz yollayın madem cihaz elime geçince aynı gün bende s,ze yollayaım cihazı
TheCower
Üye
Işte o da bana uymuyor. Şu anda karşılıklı güvensizlik var. Ben ogrenciyim bir sorun falan olduğunda dimdizlak ortada kalmak istemem. Ama istersen tc falan vereyim kimlik bilgilerimi numaramı falan. Artık ne istersen. Benim dediğim gibi halledelim. Sen de güvenmiyorsun ama hani eleştiremem ya da yargılayamam seni. Karar senin sonuçta. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim herkes aynı der ama ben yamuk yapmam özellikle alın teri ile kazanılmış bu telefon üstünde asla.
Işte o da bana uymuyor. Şu anda karşılıklı güvensizlik var. Ben ogrenciyim bir sorun falan olduğunda dimdizlak ortada kalmak istemem. Ama istersen tc falan vereyim kimlik bilgilerimi numaramı falan. Artık ne istersen. Benim dediğim gibi halledelim. Sen de güvenmiyorsun ama hani eleştiremem ya da yargılayamam seni. Karar senin sonuçta. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim herkes aynı der ama ben yamuk yapmam özellikle alın teri ile kazanılmış bu telefon üstünde asla.