Faturali garantili takasa açik atrix

Sponsorlu Bağlantılar

cem_yurukcu

cem_yurukcu

Üye
    Konu Sahibi
Faturali garantili takasa açik atrix
KUTULU 1,5 AYLIK Çizik,ezik,vuruk darbe,toz olmayan faturalı ve garantili telefonumu SAMSUNG S1-S2 - 9103- gibi cihazlar öncelikli olarak takaslamak istiyorum.Resim koymadım gerçekten sıfır cihaz sayılır.

fiyat 495 tl

mamix74

mamix74

Üye
Avea in touch 2

TheCower

TheCower

Üye
S.a. Hayırlı satışlar. Bende xperia sola var. Sizinle daha önceden de konuşmuştuk ancak anlaşamadık. Eğer kargo ile göndermeyi kabul edersen telefonu inceleyip benimkini geri gönderebilirim.

cem_yurukcu

cem_yurukcu

Üye
    Konu Sahibi
S.a. Hayırlı satışlar. Bende xperia sola var. Sizinle daha önceden de konuşmuştuk ancak anlaşamadık. Eğer kargo ile göndermeyi kabul edersen telefonu inceleyip benimkini geri gönderebilirim.
yok hocam ya o şekilde olmaz siz yollayın madem cihaz elime geçince aynı gün bende s,ze yollayaım cihazı

TheCower

TheCower

Üye
Işte o da bana uymuyor. Şu anda karşılıklı güvensizlik var. Ben ogrenciyim bir sorun falan olduğunda dimdizlak ortada kalmak istemem. Ama istersen tc falan vereyim kimlik bilgilerimi numaramı falan. Artık ne istersen. Benim dediğim gibi halledelim. Sen de güvenmiyorsun ama hani eleştiremem ya da yargılayamam seni. Karar senin sonuçta. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim herkes aynı der ama ben yamuk yapmam özellikle alın teri ile kazanılmış bu telefon üstünde asla.

yoyofurkan

Üye
atrix verip s1 alırsan yanlış yaparsın

cem_yurukcu

cem_yurukcu

Üye
    Konu Sahibi
Işte o da bana uymuyor. Şu anda karşılıklı güvensizlik var. Ben ogrenciyim bir sorun falan olduğunda dimdizlak ortada kalmak istemem. Ama istersen tc falan vereyim kimlik bilgilerimi numaramı falan. Artık ne istersen. Benim dediğim gibi halledelim. Sen de güvenmiyorsun ama hani eleştiremem ya da yargılayamam seni. Karar senin sonuçta. Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim herkes aynı der ama ben yamuk yapmam özellikle alın teri ile kazanılmış bu telefon üstünde asla.

eyvallah kardeşim ama olmaz.

TheCower

TheCower

Üye
Peki.
Kolay gelsin

pegasus214

Üye
atrix hangi şehirde hocam

Üst Alt