fatura tutarını geri alma(acil yardım lütfen)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cnk52

Üye
    Konu Sahibi
fatura tutarını geri alma(acil yardım lütfen)
merhaba. Elimde 5800 tel. Var. 2defa aynı şikayetten garantye gtti ve ikisnde de mekanik parça değştirip geri yolladlar. Ama hala kendilğnden kapanıyor.
Tekrar garantiye yollarsam fatura tutarinı talep etmeye hak kazanmış oluyor muyum?

___xXx___

___xXx___

Üye
yine gönder ama aynı anda tüketici haklarına şikayette bulun birz uğraşırsın ama paranı alırsın

• Beğen
Tepkiler: cnk52
aosman61

aosman61

Üye
Yine yolla şirkete yine aynı parça değiştirirseler ve birdaha aynı sorunu verirse telefonu sıfırıyla değiştirme hakkın oluyor :)

• Beğen

cnk52

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Bu durumda garantiye yollayıp belgelerimle tüketici hakları yolunu tutmam gerekiyor. :)
Peki garantiye bıraktığım telefoncuyla birşeyler olması gerekiyor mu? Yani benim muhattabım nokia mı yoksa telefoncu mu?

----------Eklendi @ 09:22:06 ---------- Yazıldı @ 09:21:27 ----------

Ayrıca kusura bakmayın. Birkaçgündür giremedim foruma. Yanıtlarınız için teşekkürler.

__xXx__

__xXx__

Üye
senin telefoncu ile işin yok hocam sen sadece garanti firması hangisi ise onu şikayet edeceksin artık o da genpa kvk teleservice vs mi hangisi ise onu

• Beğen

cnk52

Üye
    Konu Sahibi
Anladım. Tekrar teşekkür ederim. Hayırlı günler.

__xXx__

__xXx__

Üye
rica ederim sizede hayırlı günler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sorular yanıtlandığına göre bende geçmiş olsun deyim bari...

• Beğen

cnk52

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dün tekrar telefonu garantiye verecektim(verdim). Vermeden önce nokia'yı arayıp biraz bilgi edineyim dedim. Artık azami tamir süresinin 20 iş günü olmasıyla birlikte telefon değişimi veya fatura tutarını talep etme işlemleri, telefon 4 defa garantiye girmesi(Problemin sebebi önemli değil, aynı yada farklı sebebler olabilir) gerekiyormuş. Dün bıraktım garantiye, geri aldığımda tekrar vereceğim. Garantiye de süre eklettim fakat biraz sorun çıktı. İlk yolladığımda yaklaşık 17 günde telefon elime ulaştı fakat garantide sadece 1 gün kalmış, garantiye 2. yolladığımda yaklaşık 15 günde telefon geri geldi ama telefon teleserviste sadece 3 gün kalmış. Dün 2 saat telefonu garantiye verdiğim yerle atıştım. Bugün beni arayıp bilgi verecekler konuyu düzeltebileceğini söyledi müdür ama bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt