fatura taksitlendirme nasıl:S bir yardımcı olurmusunuz

Sponsorlu Bağlantılar

by_qoliq

Üye
    Konu Sahibi
fatura taksitlendirme nasıl:S bir yardımcı olurmusunuz
merhaba arkdaşlar benm faturalı hattm var 1senedir.. kullanıyorumm turkcellden çok memnunumm ama bu aralar bir maddi sorunlarım var ödeyemiyorumm şuan 152tl borcum var bir sonraki ayda 90tl gelecek toplam 240tl +bir sonraki ayda90 tl gelecek ödemicem toplam 310 tl 3ay boyunca ftura ödemicem toplam faiziyle 330 felan oluyor bunu taksitlendirmek istiyorum nasıl olacak:Sarkdaşlar kaç taksite bölüyorlar:Sbir yardımcı olursanız...:S

bide 3 ay borç ödemicemm bir sorun felan olmaz dimi:S:S aslındaa geçen ay 353 tl ödedm o yüzden böyle sıkıntıya girdm yoksa kimsede borcum kalmazdı:Sama napalmm bir 3 ay böyle sürecek yardımınızı bekliyorum arkdaşlar tşkler....

Bu arada öğrenciyim:(:(

• Beğen
Tepkiler: kol@j

frmgsm

frmgsm

Üye
Aboneliği devam eden hatlarınız için toplam fatura tutarınızın 200 TL ve üzerinde olması ve abonelik yaşınızın en az 1 yıl olması gerekmektedir. (Bilgi her hattınız için ayrı ayrı geçerlidir)

mbulur

Üye
Turkcell abone merkezinden taksitlendirme için yardım alabilirsiniz. Sakın icralık olmayın 350 TL olan borcunuz takip ve avukatlık ücretiyle beraber 650 TL'yi bulur.

kol@j

kol@j

Üye
bence bir arkadaşından borç ala bir kısmını kendin tamamla muhakkak öde
üç aylık durum seni icraya götürebilir.
Eğer avukattan mektup gelirse muhakkak avukatı telefonunu bul ve onunla görüş durumunu bildir.
söyleyeceği veya söylediğin zamanda öde bu her durumda senin için daha iyidir
üç ayda gecikme faizi de yaklaşık faturanın üçte birinden biraz az olur.
benden bukadar allah yardımcın olsun.
(Bende damdan düştüm)

kol@j

kol@j

Üye
ha ayrıca turkcell de serbest ödeme diye bir şey vardı galiba. internet bankacılığı kullanıyorsaanız turkcell ödeme seçeneğinde olması lazım dı eline para geçtikçe öde. ama tez elden üç ay beklemedeki faturayı kapat.
allah yardımcın olsun

Üst Alt