Fatih Terim'in yüzünü kara çıkarmadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Fatih Terim'in yüzünü kara çıkarmadı


[h=2]Engin Baytar, son iki maçta ortaya koyduğu futbolla teknik direktör Fatih Terim'in yüzünü güldürdü.[/h]
Galatasaray'ın sezon başında Trabzonspor'dan transfer ettiği başarılı orta saha oyuncusu Engin Baytar, son iki maçta ortaya koyduğu futbolla teknik direktör Fatih Terim'in yüzünü güldürdü.


Bordo-mavili formayı giydiği dönemde disiplinsiz davranışları sebebiyle Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından kadro dışı bırakılan başarılı oyuncu, Terim'in ısrarıyla Sarı-Kırmızılı takıma son anda transfer edilmişti.


Başkan Ünal Aysal yönetiminin sorunlu futbolcu olduğu gerekçesiyle transferine soğuk baktığı Engin için tecrübeli teknik adamın, "Orta sahada Engin gibi hem teknik hem de topu çok iyi kullanan bir oyuncuya ihtiyacım var. Bu yüzden mutlaka transfer edilmesini istiyorum" raporunun ardından Engin'in transferinin gerçekleştiği ifade edildi.
Engin, antrenman ve maç eksiği sebebiyle G.Saray'ın ligdeki İstanbul B.Belediye, Samsunspor ve K.Karabükspor'la oynadığı maçlarda yedek soyunmak zorunda kaldı. Eskişehir ve Ankaragücü maçlarında ilk 11'de sahaya çıkan yıldız futbolcu, Sarı-Kırmızılı takımın orta sahasında etkili bir oyun ortaya koyarak galibiyetlerde önemli bir rol oynadı. Fatih Terim'in 3-0'lık Ankaragücü müsabakasının ardından soyunma odasında bütün oyuncuları kutlarken, Engin'i de ayrıca tebrik ettiği öğrenildi.
Sarı-kırmızılı takımın hocasının, "Eksiklerin olmasına rağmen takıma önemli bir katkı sağlıyorsun. Antrenman ve maç eksiğini kapattığında çok daha iyi maçlar oynayacaksın. Önümüzdeki günlerde G.Saray'ın yanında Milli Takım'a da önemli hizmetler vereceksin." dediği ifade edildi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt