"Fatih Terim'in lisansını iptal edelim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
"Fatih Terim'in lisansını iptal edelim"
Galatasaray'ın Mersin İdmanyurdu maçında tepkileri Türkiye'nin gündemine oturan Fatih Terim hakkında bu kez Fatih Altaylı konuştu.




Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, Habertürk TV'de "Ece Üner ile Akşam Raporu" adlı programa katıldı. Fatih Altaylı; Fatih Terim ve Real Madrid maçıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı:

"GALATASARAY ÜZERİNE OYUNLAR OYNANIYOR"

Fatih Terim'in, tribüne yollanmasından sonra yapmış olduğu hareketlerin savunulacak tarafı yok. Görüntüleri sonradan izlediğinde, o da kendisine yakışan şeyler olmadığını görmüştür. Ama olaylara bütün olarak bakmak lazım, Terim'in o hale nasıl geldiğine... Galatasaray'ın üzerine oyunlar oynanıyor. Fatih Terim de bunu biliyor. Galatasaray iyi bir ivme yakaladı. Avrupa'nın çok iyi futbolcuları geldi, stadını yaptı, büyük gelir elde etmeye başladı. Avrupa kupalarından gelir elde etmeye başladı. Avrupa'nın en iyi 20 takımı arasına girdi. Bütün bunlar harekete geçirdi. Bazı Galatasaraylı yöneticiler de buna dahil."

"TERİM'İN BAŞARILI OLMASINI İSTEMEYENLER VAR"
"Galatasaray'ın çok dikkatli olması lazım. Terim'i çileden çıkaran da bu bütünlüğün olmaması. Fatih Terim'in başarılı olmasını istemeyenler var. Kulüpten yapılan açıklamada Fatih Terim'e destek çıkan tek kelime yok. Sadece Ali Dürüst, bazı toplantılar yapıyor. Bütün yük de Fatih Terim'in üstüne biniyor. Fatih Terim'in asıl tepkisi bunlara."

"SÜLEYMAN ABAY FANATİK FENERBAHÇELİ"
"Süleyman Abay, Galatasaray'ı hazmeden bir hakem değil. Fanatik Fenerbahçeli taraftarı. Hatta fanatik bir anti-Galatasaraylı olduğu konuşuluyor. Ben hakem hocalarına da güvenmiyorum. Kendilerine çalışan insanlar. Bence Mersin İdman Yurdu maçındaki pozisyon kırmızı kart değil. 2 futbolcu omuz omuza koşuyor, arkadan müdahale yok. Fatih Terim kenarda topa vurdu diye tribüne yollanıyor. Mersinli futbolcu ceza sahası içinde yapıyor, bir şey yok. 'Ben Terim'i atarım kardeşim' diyerek iyi bir hakem olduğunu göstermek istiyorlar. Televizyonlarda yorumcu olmak için hakemlik yapanlar var."

"TERİM'İN LİSANSINI YIRTALIM"
"Fatih Terim'e 32 maç ceza biçmişler. Aykut Kocaman her maçtan önce federasyon ile ilgili beyanat veriyor. Emre Belözoğlu rakip takım kulübesine küfrediyor. Bunlar sümenaltı ediliyor. Galatasaray olunca 8-10 maç ceza... Fatih Terim'in lisansını yırtalım o zaman. 'Dünyada hangi teknik direktör böyle yapıyor?' diye soruyorlar. Bunlar cahil. Sir Alex Ferguson, soyunma odasında kramponla kafa yarıyor. Cüneyt Çakır'ın üstüne yürüdü. Keza Mourinho. Her maçtan sonra herkese hakaret. Türk medyası Fatih Terim karşısında ezilmenin intikamını almanın peşinde. 62 maç ceza verirler inşallah da Türkiye kurtulmuş olur."

"RIDVAN'IN DİKKATLİ OLMASI LAZIM"
"Galatasaray kolay goller yiyor. Futbolda her şey var ama imkansıza yakın. Real Madrid karşısında mucize lazım."

"Rıdvan Dilmen çok değerli bir yorumcu. 1980'lerden beri tanıdığım ve sevdiğim bir kardeşim. Ama ben ne kadar tarafsızsam, Rıdvan benden daha da az tarafsız. Bir de işin içinde... Fenerbahçe'nin şike sürecinde yönetici gibi devreye girdi. Hakimlerle görüştü, Başbakan'a çıktı. Rıdvan'ın diğer camialarla ilgili konuşurken dikkat etmesi lazım."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt