Fatih Terim yeni Arda'nın peşinde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Fatih Terim yeni Arda'nın peşinde


Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanda futbolcular, ısınmanın ardından önce tek kale, daha sonra çift kale taktik ağırlıklı maç yaptı.

Çalışma sırasında oyunu sık sık durduran Terim, futbolcularına yapmalarını istediklerini anlattı. Oyuncularını güzel hareketlerinin ardından ''Bravo'' diyerek motive etmeye çalışan tecrübeli teknik direktör, zaman zaman da futbolculara uyarılarda bulundu.


Bir pozisyonda iyi orta yapamayan Emre Çolak'ı uyaran Terim, bu oyuncu daha sonra istediği gibi orta yapınca ''Aferin'' dedi.

Galatasaray'ın dün Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından İstanbulspor ile yaptığı hazırlık maçında sol alt adalesinde zorlanma olduğu için tedbir amaçlı oynamayan Felipe Melo, bugün takımla birlikte çalıştı.

Bu arada, Fatih Terim, sıcak hava nedeniyle çalışma sırasında 5 kez su molası verdi.

-ARDA'NIN YERİNE OYUNCU DENİYOR-

Terim, taktik maçta Atletico Madrid'e transfer olan takımın eski futbolcusu Arda Turan'ın yerine 3 oyuncu denedi.

Önce as takımda orta sahanın solunda Emre Çolak'a görev veren Terim, daha sonra Emre'yi yedek takıma alarak, bu bölgede Stancu'yu oynattı. Stancu, as takımda çift kale maçta 2 gol atarken, Fatih Terim, daha sonra bu oyuncunun yerine Aydın'ı as takımda sol tarafta oynattı.

Öte yandan, yöneticilerden Abdurrahim Albayrak, antrenmanı tesislerin balkonundan takip ederken, Galatasaray Medical Park Kadın Basketbol Takımı'nın oyuncusu Işıl Alben de antrenmanın son bölümünü izledi.

Galatasaray yarın yapacağı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına devam edecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt