Fatih Terim Serie A'yı yorumladı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Fatih Terim Serie A'yı yorumladı!
La Gazzetta, Fatih Terim'den yeni sezon öncesi Serie A'daki şampiyonluk yarışını yorumlamasını istedi.
Çizme'nin dünyaca ünlü spor gazetesi La Gazzetta, Fatih Terim'den yeni sezon öncesi Serie A'daki şampiyonluk yarışını yorumlamasını istedi.
Terim, Inter'i favori ilan etti ama Milano ekibinin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'ya fena yüklendi. “Inter eğer Zlatan Ibrahimovic'ten maksimum fayda sağlarsa favori” diyen Terim, Inter'le Juventus teknik direktörleri arasında yaşanan söz düellosuna göndermede bulunup, sözlerini şöyle sürdürdü:

SADECE TAKTİK YAPIYOR

“Mourinho'nun Claudio Ranieri'ye sözlü savaş açtığını duydum. Mourinho her zaman kavgacı olmuştur. Chelsea'de yaptıklarını ve Arsene Wenger ile Alex Ferguson'la sürtüşmelerini hatırlıyorum. Sadece taktik yapıyor. Mourinho tansiyonu yükselterek yaşam şansını artırıyor. Her neyse, hiçkimse yenilmez değildir”. Terim, Mourinho ile Ranieri arasındaki kavgada Juventus teknik direktörünün tarafını tuttuğunun da ipuçlarını verdi. Terim, “Ranieri mi?” diye sorup, “O iyi bir adam. Onu severim” şeklinde yorum yapt+ı.

Bir dönem çalıştırdığı Milan ve Fiorentina'ya da övgüler yağdıran Fatih Hoca, Serie A'daki şampiyonluk mücadelesi için şu yorumu yaptı: "Inter'in ardından Milan geliyor. Vahşi bir hücum hattı var. Pato, Ronaldinho ve Kaka mükemmel hücum üçlüsü. Juventus? Onların sırrı Buffon. Amauri'yi severim. Çünkü gol duygusu var ve çok güçlü. Fiorentina'da Gilardino ile Mutu hücumda büyük bir ortaklık kuracak. Belki de dünyanın en güçlüleri. Fiorentina her zaman güçlü bir takımdı ama hiç bu kadar güçlü olmamıştı. Roma? Spalletti'nin yeni bir şeyler yapmaya cesareti var, kahramanlardan biri olabilirler. Şampiyonluk adaylarının hepsi çok iyi transferler yaptı."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt