Fatih Terim Lafta kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XMEN_43

XMEN_43

Üye
    Konu Sahibi
Fatih Terim Lafta kaldı
Lafta kaldı

Fatih Terim maç öncesinde, "Benim sloganım hücum... Korkuyu rakiplerime bırakıyorum" dedi, ancak milli takım sahada çok farklı bir görüntü çizdi.
8.6.2008

Yanıt veremedik
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki ilk karşılaşmamız olan Portekiz mücadelesi öncesinde teknik direktör Fatih Terim umutluydu... Tecrübeli çalıştırıcı, “Rakibimiz favori gösteriliyor, Cristiano Ronaldo konuşuluyor ancak biz çok farklı düşünüyoruz. Benim sloganım hücum, korkuyu rakiplerime bırakıyorum” demişti. Ancak dün Cenevre’deki görüntü çok farklıydı. Deyim yerindeyse, Portekiz oynadı, Ay-Yıldızlılar izledi.
‘Maç berabere bitebilirdi’A Milli Takımımız, Portekiz kalesinde etkili olamadı. 6 kez şut şansı bulan Kırmızı-Beyazlılar, sadece bir kez Ricardo’yu rahatsız edebildi. Teknik direktör Terim, “Milli takımın kötü oynadığını düşünmüyorum. İlk yarı rakibimize çok pozisyon vermedik. İkinci 45 dakikada tam dengeyi bulmuşken kalemizde golü gördük. Ne kadar çalışırsak, çalışalım böyle goller olabiliyor. Eğer Emre kafayı vurabilseydi, maç 1-1 biterdi” diye konuştu.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Anca konussun o Alsın Mevlütünü ..... :@
Ü.Karan'ı Halil Altıntopu almassa kadroya

schumici

schumici

Üye
sanki bizi buraya o mu getirdi ki. son maçlardaki nihatın ve bazı oyuncuların yoktan var ettikleri goller getirdi bizi. fatih terim fısss yaaa:@

ultraslan07

ultraslan07

Üye
bu kadroda hakan şüküre ihtiyaç duyulduğu ap açık ortada sorun yaşsa bgn maldini 39 fln galiba

Salihyet

Salihyet

Üye
Bu kadroda bi mevlüt hatası var, terim zico ya dönüşmeye çalışıyor bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt